Καριέρα

εργασθείτε στη Dataways

Η εταιρία μας επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, έχει στελεχώσει μια κορυφαία σε εξειδίκευση και εμπειρία ομάδα, ικανή να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να υποστηρίζει έργα ιδιαίτερης περιπλοκότητας και υψηλών απαιτήσεων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και το βιογραφικό σας ή αποστείλετε το CV σας στο recruiting@dataways.gr.

  Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους της εταιρίας μας καθώς αποτελούν το κύριο διαφοροποιό μας στοιχείο. Αξιοποιώντας το μεγάλο φάσμα τεχνογνωσίας και εμπειρίας τους καταφέραμε να είμαστε πρωταγωνίστρια εταιρία στο χώρο του Ελληνικού ΙCΤ για 20 χρόνια.

  Η εταιρία μας είναι μια αμιγώς τεχνολογική εταιρία και η ομάδα μας (είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχώς μεγαλώνει) αποτελείται κυρίως από άτομα από τον χώρο της Πληροφορικής.

  Η ομάδα μας λειτουργεί σαν σύνολο, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Το κάθε μέλος της ομάδας φέρνει στο τραπέζι ένα μοναδικό σετ προσωπικών χαρακτηριστικών και επαγγελματικής εξειδίκευσης. Ο πλουραλισμός των απόψεων είναι κάτι που όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτος και σεβαστός από την εταιρία μας αλλά ενθαρρύνεται σε καθημερινή βάση.

  Ο τελικός στόχος μας είναι να καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ανθρώπους καταρτισμένους πάνω στις αρμοδιότητές που θα τους δοθούν, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και φιλοσοφία με εμάς.

  Ανοιχτές θέσεις εργασίας:

  Linux System Administrator (διαβάστε περισσότερα)

  Close menu