Συνεργάτες

με τεχνολογική υπεροχή

Με επιμονή στην τεχνολογική αριστεία, τη δυνατότητα υλοποίησης περίπλοκων έργων και τη συνεχή επένδυση στην γνωσιακή ανάπτυξη των ανθρώπων μας, έχουμε κερδίσει το σεβασμό από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρίες IT & Software με τις οποίες και έχουμε πολύ υψηλού βαθμού συνεργασία.

Η επιλογή των συνεργατών μας έχει γίνει με πολύ αυστηρά κριτήρια που αφορούν στην τεχνολογική υπεροχή τους και την αρτιότητα του συνόλου των λύσεων τους, έτσι ώστε να υπάρχει σταθερότητα και εξέλιξη σε κάθε υλοποίηση μας.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές δομές και λογισμικό διασφαλίζουμε την αρτιότητα και την υπεροχή σε κάθε έργο που υλοποιούμε.

Cisco Premier Partners: Για περισσότερο από δύο δεκαετίες έχουμε άρρηκτη σχέση και συνεργασία με τη Cisco για να εξασφαλίζουμε τον άριστο σχεδιασμό του ψηφιακού τοπίου που ταιριάζει στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας. Η πιστοποιημένη ομάδα των τεχνικών μας έχει την γνώση και την εμπειρία για να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να υποστηρίξει ένα μεγάλο portfolio λύσεων, δικτύωσης, cloud, ασφάλειας & collaboration όπως επίσης και την παροχή ευέλικτων άδειών χρήσης λογισμικού και μοντέλα συνδρομής.

Veeam Cloud Service Provider & Silver Partner: Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας μας σαν Cloud Providers, της εξαιρετικής υποδομής μας και της δυναμικής συνεργασίας μας με τη Veeam, σαν Veeam Cloud Service Providers μας επιτρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εξαιρετικό σύνολο λύσεων προστασίας των δεδομένων και των εφαρμογών τους με τόσο με off-site cloud backup, on-premise backup και Microsoft 365 Backup.

Acronis Authorized Partner: Η υψηλού επιπέδου συνεργασία μας με την Acronis, μας επιτρέπει να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας, οικονομικά αποδοτικές, ισχυρές και φιλικές προς την ΙΤ ομάδα υπηρεσίες cloud backup για τα δεδομένα, τις υποδομές και τις υπηρεσίες Microsoft 365 μιας επιχείρησης. 

NetApp Gold Partner: Η αξία της συνεργασίας μας με την NetApp επικεντρώνεται στην επιτυχημένη υλοποίηση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου έργων storage, backups και Disaster Recovery. Οι data-centric λύσεις αιχμής προς τους πελάτες μας παρέχονται από μια κορυφαία ομάδα μηχανικών, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να εκσυγχρονίσουν και να μεταμορφώσουν τις υποδομές αποθήκευσης, διαχείρισης και ανάκτησης των δεδομένων τους και των λειτουργιών τους.

HPE Silver Partner: Η συνεργασία μας και η εξειδίκευση μας στο οικοσύστημα λύσεων της HPE μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθάμε τους πελάτες μας να μετασχηματίσουν τεχνολογικά την επιχείρηση τους, αξιοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο του ΙΤ hardware και softrware. 

DELL Technologies Partner: Σαν εξειδικευμένοι DELL partners μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις λύσεις τεχνολογίας της DELL, και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τελευταίας γενιάς λύσεις υποδομής, αποθήκευσης δεδομένων και δικτύου.

Aruba Silver Partner: Ως Aruba Silver Partners, προσφέρουμε τεχνολογίες αιχμής για την ενίσχυση της υποδομής του δικτύου της κάθε εταιρίας. Οι τελευταίας γενιάς λειτουργίες του hardware και software της Aruba αυξάνουν κατακόρυφα τη δυναμική και δυνατότητα κάθε ομάδας ΙΤ κάνοντας ενεργή διαχείριση των υποδομών από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο, μέσω cloud.  

Microsoft SPLA Partner: Με το δυναμικό partnership μας με την Microsoft είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση σε κάθε ανάγκη της εταιρίας σας, από την προμήθεια αδειών Microsoft 365 έως και την προμήθεια αδειών βάσεων δεδομένων και λειτουργιών συστημάτων για υποδομές on-premise αλλά και cloud. 

Digital Realty Gold Partners: Η συνεργασία μας με την Digital Realty (πρώην Lamda Helix) μετράει πάνω από μια δεκαετία. Η εταιρία μας όχι μόνο φιλοξενεί την υποδομή του Cyano Cloud στα state-of-the-art Tier III datacenter της. αλλά είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες collocation και conenctivity σε οποιαδήποτε από τα 300+ datacenters της εταιρίας σε 25+ χώρες. 

VMware Partner: Η εταιρία μας είναι αναγνωρισμένη για την τεχνική γνώση και εμπειρία στην αξιοποίηση των λύσεις της VMware. Με προτεραιότητα την ψηφιακή μεταμόρφωση των εταιριών που μας εμπιστεύονται, διασφαλίζουμε τον βέλτιστο σχεδιασμό και υλοποίηση virtualization λύσεων.

Cloudflare Partner: Ως δυναμικός συνεργάτης της Cloudflare, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας επωφελούνται από το ισχυρό δίκτυο διανομής περιεχομένου (CDN) της Cloudflare, την προστασία από επιθέσεις DDoS, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τις υπηρεσίες DNS. Έτσι οι πελάτες μας διασφαλίζουν τη διαδικτυακή τους παρουσία, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις επιδόσεις τους. 

Connectwise Partner: Κάνοντας χρήση της κορυφαίας πλατφόρμας Remote Monitoring & Managament (RMM) της Connectwise, με την οποία διαθέτουμε μια πολυετή συνεργασία, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη απομακρυσμένης διαχείρισης χρηστών μέσω μιας ιδιαίτερα φιλικής στη χρήση πλατφόρμας. 

ESET: Ως στρατηγικός συνεργάτης της ESET, παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις κυβερνοασφάλειας, παρέχουμε απαράμιλλη προστασία από ψηφιακές απειλές σε κάθε εταιρία που μας εμπιστεύεται. Η συνεργασία μας, μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε τις τεχνολογίες αιχμής της ESET για antivirus, ασφάλεια τελικών σημείων και κρυπτογράφηση στην ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών μας. 

NOVA: Ως σημαντικοί συνεργάτες της NOVA, αξιοποιούμε τη δύναμη του ισχυρού και εκτεταμένου δικτύου οπτικών ινών της για την πλαισίωση του ιδιόκτητου δικτύου μας, εξασφαλίζoντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε κάθε τελικό πελάτη.

GR-IX: Η εταιρία σαν μέλος του GR-IX και έχοντας άμεσo peering μαζί του, προσφέρει ποιοτικές enterprise oriented non-overbooked υπηρεσίες Internet, με γρήγορες διασυνδέσεις σε Tier1 παρόχους διαδικτύου.

DE-CIX: Για την εξασφάλιση κορυφαίας ταχύτητας σε κάθε σύνδεση πελάτη μας προς οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, έχουμε υψηλού επιπέδου συνεργασία με το Γερμανικό Internet Exchange, το DE-CIX, στην πόλη της Φρανκφούρτης. 

RIPE: H εταιρία μας αποτελεί Local Internet Registry (LIR) του οργανισμού διαχείρισης διευθύνσεων διαδικτύου RIPE, παρέχοντας διευθύνσεις IPv4 & IPv6. (Περισσότερα για τις υπηρεσίες ISP της Dataways εδώ). 

Colt: Έχοντας συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Internet Service Providing παγκοσμίως θωρακίζουμε την αξιοπιστία κάθε λύσης διαδικτύου που παρέχουμε.

OTE Wholesale: Με την επιχειρησιακή συνέχεια να αποτελεί επίκεντρο της κάθε υλοποίησης μας, συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων στην Ελλάδα για να διασφαλίζουμε στο βέλτιστο κάθε υλοποίηση συνδεσιμότητας για τους τελικούς πελάτες μας. 

Cogent: Συνεργαζόμαστε με έναν από τους μεγαλύτερους Internet Service Providers στον κόσμο για να παραδίδουμε πάντοτε βέλτιστες λύσεις Internet, Ethernet & Colocation services.

Synapsecom: Ακολουθώντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να είμαστε στην ακμή των εξελίξεων συνεργαζόμαστε με τη Synapsecom επιτρέποντας μας να μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις συνδεσιμότητας που μπορούν να καλύψουν τη κάθε εταιρία. 

Close menu