Συνεργάτες

με τεχνολογική υπεροχή

Με επιμονή στην τεχνολογική αριστεία, τη δυνατότητα υλοποίησης περίπλοκων έργων και τη συνεχή επένδυση στην γνωσιακή ανάπτυξη των ανθρώπων μας, έχουμε κερδίσει το σεβασμό από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρίες IT & Software με τις οποίες και έχουμε πολύ υψηλού βαθμού συνεργασία.

Η επιλογή των συνεργατών μας έχει γίνει με πολύ αυστηρά κριτήρια που αφορούν στην τεχνολογική υπεροχή τους και την αρτιότητα του συνόλου των λύσεων τους, έτσι ώστε να υπάρχει σταθερότητα και εξέιλιξη σε κάθε υλοποίηση μας.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές δομές και λογισμικό διασφαλίζουμε την αρτιότητα και την υπεροχή σε κάθε έργο που υλοποιούμε.

Cisco Premier Partners: Για περισσότερο από μια δεκαετία έχουμε άρρηκτη σχέση και συνεργασία με τη Cisco για να εξασφαλίζουμε τον άριστο σχεδιασμό του ψηφιακού τοπίου που ταιριάζει στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας. Η πιστοποιημένη ομάδα των τεχνικών μας έχει την γνώση και την εμπειρία για να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να υποστηρίξει ένα μεγάλο portfolio λύσεων, δικτύωσης, cloud, ασφάλειας & collaboration όπως επίσης και την παροχή ευέλικτων άδειών χρήσης λογισμικού και μοντέλα συνδρομής.

Veeam Cloud Service Provider & Silver Partner: Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας μας, της εξαιρετικής υποδομής μας και της συνεργασίας μας με τη Veeam μας επιτρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εξαιρετικό σύνολο σύγχρονων λύσεων για τη προστασία των δεδομένων και των εφαρμογών της (off-site cloud backup, on-premises backup).

NetApp Gold Partner: Η αξία της συνεργασίας μας με την NetApp επικεντρώνεται στην επιτυχημένη υλοποίηση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου έργων storage, backups και Disaster Recovery. Οι data-centric λύσεις αιχμής προς τους πελάτες μας παρέχονται από μια κορυφαία ομάδα μηχανικών με ικανούς να εκσυγχρονίσουν και να μεταμορφώσουν τις υποδομές αποθήκευσης, διαχείρισης και ανάκτησης των δεδομένων τους και των λειτουργιών τους.

VMware Partner: Η εταιρία μας είναι αναγνωρισμένη για την τεχνική γνώση και εμπειρία στην αξιοποίηση των λύσεις της VMware. Με προτεραιότητα την ψηφιακή μεταμόρφωση των εταιριών που μας εμπιστεύονται, διασφαλίζουμε τον βέλτιστο σχεδιασμό και υλοποιήση virtualization λύσεων.

HPE Partner: Με την επιτυχημένη συνεργασία μας με την HPE βοηθάμε τους πελάτες μας να μετασχηματίσουν τεχνολογικά την επιχείρηση τους, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας σαν partners.

DELL Partner: Η εταιρία μας δουλεύοντας με την ομάδα και αξιοποιώντας τις λύσεις τεχνολογίας της DELL EMC, έχει την ικανότητα και την γνώση να προσφέρει τελευταίας γενιάς λύσεις υποδομής, αποθήκευσης δεδομένων και δικτύου.

LAMDA Helix: Μέσω δικής μας υποδομής που φιλοξενείται στο πρότυπο βραβευμένο Tier-III Datacenter της Lamda Hellix στην Αθήνα, προσφέρουμε Cloud υπηρεσίες υψηλής διαθεσιμότητας.  

RIPE: H εταιρία μας αποτελεί Local Internet Registry (LIR) του οργανισμού διαχείρισης διευθύνσεων διαδικτύου RIPE, παρέχοντας διευθύνσεις IPv4 & IPv6. (Περισσότερα για τις υπηρεσίες ISP της Dataways εδώ). 

GR-IX: Η Dataways αποτελεί πλέον μέλος του GR-IX με διασύνδεση στον κόμβο της Lamda Hellix.

Lumen: (πρώην Century Link): Με επίκεντρο της κάθε υλοποίησης μας την επιχειρησιακή συνέχεια, προσφέρουμε πολύ υψηλές υπηρεσίες Internet και συνδεσιμότητας μέσω ιδιόκτητων γραμμών από την leader εταιρία Lumen (πρώην Century Link).

Cogent: Συνεργαζόμαστε με έναν από τους μεγαλύτερους Internet Service Providers στον κόσμο για να παραδίδουμε πάντοτε βέλτιστες λύσεις Internet, Ethernet & Colocation services.

Synapsecom: Ακολουθώντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να είμαστε στην ακμή των εξελίξεων συνεργαζόμαστε με τη Synapsecom επιτρέποντας μας να μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις συνδεσιμότητας που μπορούν να καλύψουν τη κάθε εταιρία. 

Close menu