Αξιόπιστος συνεργάτης

εδώ και δύο δεκαετίες

Στη Dataways, από τη πρώτη στιγμή της ίδρυσης μας το 2000, εστιάζουμε πάντοτε στη παροχή πραγματικής αξίας σε κάθε συνεργασία μας, έτσι ώστε να δημιουργούνται πραγματικά θετικά επιχειρησιακά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Στοχεύουμε στο να είμαστε πάντα ο απόλυτα αξιόπιστος συνεργάτης για κάθε πελάτη μας και μαζί να εξελίσσουμε την εταιρία τους ενω ταυτόχρονα, αποτελώντας έναν φορέα κορυφαίας τεχνολογίας, να  εξελισσόμαστε και εμείς μαζί τους, σε κάθε μελέτη έργου, σε κάθε υλοποίηση, σε κάθε επαφή.

Οι άνθρωποι της εταιρίας μας, η υποστήριξη και η εξειδίκευση μας διαχωρίζουν άμεσα από τον ανταγωνισμό και μας δίνουν τη δυνατότητα να παραμένουμε πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, πρωτοπορώντας στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και λύσεων.

 

Κορυφαία ομάδα μηχανικών: Οι μηχανικοί της εταιρίας μας διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τις κορυφαίες εταιρίες της παγκόσμιας ΙΤ σκηνής και με πολυετή εμπειρία σε περίπλοκες υλοποιήσεις έργων, διασφαλίζουν ότι τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά η κάθε προτεινόμενη λύση είναι μοναδική, ιδιαίτερη και -πάντα- στα μέτρα του πελάτη μας.

Προσωποποιημένη επικοινωνία & υποστήριξη: Για να εξασφαλισθεί το πραγματικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε σαν εταιρία η κάθε επικοινωνία τόσο σε στάδιο σχεδιασμού όσο και σε στάδιο υλοποίησης και υποστήριξης, είναι πάντα προσωποποιημένη. Κάθε πελάτης μας έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας απευθείας με την εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών που είναι υπεύθυνοι για αυτόν, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης του.

Εξειδίκευση & εμπιστοσύνη: Η δυνατότητα ανάληψης, υλοποίησης και υποστήριξης περίπλοκων έργων, αυξημένης δυσκολίας και εξειδίκευσης, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε ενεργά  στο Ελληνικό χώρο του ICT, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός πολύ εκτενούς πελατολογίου, με μεγάλες επιχειρήσεις από ποικίλους επαγγελματικούς τομείς, τόσο του Ελληνικού όσο και του Διεθνή χώρου (σε πάνω από 10 χώρες).

Close menu