• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • 5+1 λόγοι που το Cloud Infrastructure αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση και πως να το υλοποιήσετε μέσω Voucher

  Post Image

  Εάν είστε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση (ΜμΕ) τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκετε και στους δικαιούχους του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω voucher.

  Εάν η επιχείρησή σας αναζητά τρόπους να επεκτείνει αποδοτικά τη δράση της και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της, τότε οι υπηρεσίες cloud είναι ο σύμμαχος ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την εταιρία σας.

  Οι λύσεις Cloud παρέχουν έναν ευέλικτο, κλιμακούμενο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο πρόσβασης σε προηγμένους υπολογιστικούς πόρους, επεξεργαστική ισχύ, αποθηκευτικό χώρο και εφαρμογές λογισμικού, μέσω του διαδικτύου.

  Στο άρθρο που ακολουθεί, θα συζητήσουμε 5+1 λόγους για τους οποίους θα πρέπει οι υπηρεσίες υποδομής cloud (cloud infrastructure ή IaaS) να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μιας εταιρίας, πως μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα και με έκπτωση 90% (μέσω του προγράμματος voucher) η λύση που ταιριάζει σε αυτήν και γιατί το Cyano Cloud και η Dataways αποτελούν τον απόλυτο συνεργάτη που χρειάζεστε στο cloud ταξίδι σας.

  1. Μείωση του κόστους και των αστάθμητων εξόδων για το ΙΤ

  Με τη χρήση Cloud υποδομής μια επιχείρηση ελαχιστοποιεί τα παραδοσιακά κόστη κτήσης (ακριβό hardware, software licenses, maintenance και upgrades), αφού πληρώνει μόνο τη χρήση της υπηρεσίας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει µε εξαιρετικά πιο ευνοϊκούς όρους υψηλή διαθεσιμότητα, ευελιξία και ασφάλεια.

  Μια επιχείρηση που επιλέγει μια Cloud Infrastructure λύση για την πληροφοριακή υποδομή της απαλλάσσεται σημαντικά από ένα πολύ περίπλοκο και χρονοβόρο κομμάτι και φυσικά τα πολύ μεγάλα αρχικά κόστη, κάνοντας την υλοποίηση μια πολύ απλή διαδικασία η οποία πραγματοποιείται με συνεννόηση με έναν συνεργάτη (Cloud Vendor) και όχι με πληθώρα συνεργατών. 

  Επιπλέον η συνδρομητική φύση των λύσεων cloud,  επιτρέπει σταθερότητα στον έλεγχο του κόστους και δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της δαπάνης πληροφορικής κάθε εταιρίας.

  Παράλληλα, επιτυγχάνεται μείωση και των εργατοωρών του ΙΤ τμήματος καθώς οι εργασίες ρουτίνας όπως η συντήρηση, ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας, γίνονται πλέον από τον πάροχο υπηρεσιών cloud.

  2, Αυξημένη ευελιξία

  Τα cloud services παρέχουν σε κάθε μικρομεσαία εταιρία την επιθυμητή ευελιξία προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες, τις τάσεις της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών της.

  Η Cloud υποδομή δίνει τη δυνατότητα χρήσης μόνο των πόρων που χρειάζεται η επιχείρηση ανά πάσα δεδομένη στιγμή και εξαλείφει την απαίτηση εξονυχιστικού μελλοντικού σχεδιασμού / πρόβλεψης της υποδομής καθώς ανά πάσα στιγμή υπάρχει η ελαστικότητα της κλιμάκωσης των απαιτούμενων πόρων τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω.

  Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανταποκρίνεστε γρήγορα στις ευκαιρίες της αγοράς, να λανσάρετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες και να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν τεχνολογικούς περιορισμούς.

  3. Προσαρμοσμένες – tailored made – λύσεις στις δικές σας ανάγκες

  Σα Dataways, κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, έχοντας συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις πληροφορικής. Γι’ αυτό το λόγο τονίζουμε σε κάθε επαφή μας με πελάτη τη σημασία που θα πρέπει να δοθεί ώστε οι λύσεις cloud που θα υιοθετήσει να είναι εξατομικευμένες, να ανταποκρίνονται δηλαδή αποκλειστικά στις δικές του ανάγκες και όχι να προσαρμόζεται ο πελάτης στις δυνατότητες του εκάστοτε προμηθευτή cloud.  

  Αυτό εξασφαλίζει αυτόματα πολλαπλά οφέλη με το πλέον σημαντικό να είναι ότι οι λύσεις αποκρίνονται πλήρως στους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους και τις προκλήσεις της επιχείρησής.

  4. Απόλυτη διαφάνεια στα κόστη

  Πολλές φορές στις παραδοσιακές λύσεις πληροφορικής προκύπτουν αστάθμητα κόστη τα οποία επιδρούν αρνητικά στις οποιεσδήποτε οικονομικές προβλέψεις και το budgeting του τμήματος ΙΤ και ως επακόλουθο και της εταιρίας.

  Μέσω λύσεων cloud οι οποίες προσαρμόζονται πλήρως στις μοναδικές ανάγκες της κάθε εταιρίας απλοποιείται απόλυτα η διαδικασία ελέγχου για το κάθε κόστος που αφορά τις υπηρεσίες αυτές.

  Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να μπορούν να έχουν μια καθαρή οπτική για τα κόστη ανά πάσα στιγμή χωρίς εκπλήξεις και επιπρόσθετες επιβαρύνσεις.

  5. Ασφάλεια και συμμόρφωση με κανονισμούς προστασίας δεδομένων

  Τα δεδομένα της επιχείρησής σας είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο σας και η εξασφάλισή τους πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας. Η ενσωμάτωση cloud υπηρεσιών προσφέρει σημαντική ασφάλεια στα δεδομένα της επιχείρησής σας, με προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους προστασίας δεδομένων και με επιτήρηση από καταρτισμένο προσωπικό με πολύ προσιτό κόστος.

  Στην περίπτωση του Cloud Infrastructure, ο Cloud Vendor έχει εξασφαλισμένο τον εξοπλισμό πληροφορικής, το δίκτυο, τη λειτουργία, την κτιριακή υποδομή, την ασφάλεια, το προσωπικό, τις συνδέσεις και τη συνολική επίβλεψη από καταρτισμένη ΙΤ ομάδα.

  6. Αξιοπιστία και προστασία έναντι καταστροφικών συμβάντων

  Οι αξιόπιστοι πάροχοι cloud προσφέρουν υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και διαθεσιμότητας, με εφεδρικά data centers και δυνατότητες εναλλαγής σε περίπτωση αποτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι μια εταιρία μπορεί να αποφύγει δαπανηρές διακοπές λειτουργίας και απώλεια δεδομένων σε περίπτωση καταστροφής ή βλάβης του συστήματός της.

  And one more thing… Εάν είστε δικαιούχος του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω voucher μπορείτε να έχετε όφελος 90% σε υλοποιήσεις cloud. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε ποια από τις εγκεκριμένες λύσεις του προγράμματος ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Γιατί Cyano Infrastructure as a Service

  Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για Cloud υπηρεσίες καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα των υπηρεσιών που θα έχετε. Η Dataways, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία της με την άριστη υποδομή της, αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση.

  Η γεωγραφική θέση των υποδομών Cyano Cloud έχει επιλεγεί να είναι εντός της χώρας με ό,τι αυτό σημαίνει στην ταχύτητα και σε κάποιες περιπτώσεις στην εγγύτητα των δεδομένων. Έτσι επιτυγχάνουμε πολύ πιο γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα σας και πολύ πιο γρήγορη απόδοση στις εφαρμογές σας.

  Τα επιχειρησιακά δεδομένα και πόροι της επιχείρησής σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στα Data Centers μας, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και συμμορφώνονται πλήρως με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για φυσική και πληροφοριακή ασφάλεια (BS 7799 / ISO 27001). Η Dataways είναι επίσης πιστοποιημένη για το Cyano Cloud με το πρότυπο ISO 27001: 2013.

  Πιστεύοντας απόλυτα στη διάφανη και δίκαιη τιμολόγηση δομήσαμε το οικοσύστημα υπηρεσιών του Cyano Cloud με ένα απλό και πλήρως κατανοητό μοντέλο τιμολόγησης, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή πρόσθετες επιβαρύνσεις, ώστε ο κάθε πελάτης να γνωρίζει ακριβώς το τι πληρώνει πάντοτε.

  Επιπλέον, η ομάδα των υψηλά καταρτισμένων και έμπειρων μηχανικών της εταιρίας μας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην προετοιμασία της υπηρεσίας και να σας παρέχει συνεπή, αποδοτική και υψηλής ποιότητας υποστήριξη όποτε και όπου θελήσετε.

   Πλεονεκτήματα:

  • Η υπηρεσία είναι βασισμένη πάνω στην πλέον υπερσύγχρονη υποδομή χρησιμοποιώντας τους καλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας (Cisco, NetApp, VMware, Citrix, Veeam)
  • Πολυβραβευμένα Tier III Data Centers
  • Κορυφαία με διαφορά από τον ανταγωνισμό υποστήριξη πελατών από την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα των μηχανικών μας
  • Με μεγάλη εγκατεστημένη βάση, το Cyano IaaS είναι μια λύση που λειτουργεί ήδη σε πολλούς πελάτες μας.

  Περισσότερα για το Cyano Cloud Infrastructure εδώ.

  Με συνεχή επένδυση στην καινοτομία και στις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες και έχοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια στον πυρήνα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η εταιρία μας έχει καταφέρει να κερδίσει πολλαπλά βραβεία για το οικοσύστημα cloud υπηρεσιών της, το Cyano Cloud, επιβεβαιώνοντας την πρωταγωνιστική μας θέση στην αγορά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως οι ολοκληρωμένες λύσεις cloud που προσφέρουμε μπορούν να ενδυναμώσουν την επιχείρησή σας και να επιταχύνουν την ανάπτυξη και την καινοτομία σας.

  Close menu