• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Cyano Cloud | Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα cloud υπηρεσιών

  Post Image

  This is Dataways’ Cyano Cloud | Ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον υπηρεσιών cloud σε συνδυασμό με τεχνική αριστεία και πάντα άμεση και ανθρωποκεντρική υποστήριξη!

  Με ένα δυνατό portfolio λύσεων που περιλαμβάνουν:

  🔥 Infrastructure as a Service

  🔥 Backup as a Service

  🔥 Disaster Recovery as a Service

  🔥 Collaboration as a Service

  🔥 Unified Communications as a Service

  και χιλιάδες υλοποιήσεις cloud έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό, στόχος της Dataways είναι να διασφαλίσουμε την υποδομή και τις πληροφορίες σας, να ενδυναμώσουμε την επιχείρησή σας και να απλοποιήσουμε τη ζωή σας.

  Γιατί Cyano Cloud;

  ✔️ Πλήρης δυναμική παραμετροποίηση κάθε cloud λύσης βάση των πραγματικών αναγκών του πελάτη και όχι “out of the self” γενικές επιλογές.

  ✔️ Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με χρεώσεις μεταφοράς των δεδομένων του από και προς την cloud υποδομή του, ανεξάρτητα τον όγκο και τη συχνότητα μεταφοράς.

  ✔️ Αμεσότητα στον σχεδιασμό και υλοποίηση κάθε λύσης με ειδικούς επί cloud θεμάτων μηχανικούς .

  ✔️ Αποθήκευση των δεδομένων εντός Ελληνικού χώρου, στη State-of-the-art ιδιόκτητη υποδομή του Cyano Cloud στο πολυβραβευμένο, πρότυπο Datacenter της Lamda Hellix στην Αθήνα.

  ✔️ Ειδικά σχεδιασμένες υποδομές για την παροχή managed services με μοντέλο 24x7x365 και πιστοποιημένα κατά ISO 9001, ενώ ακολουθούν και συμμορφώνονται πλήρως με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για Physical & Information Security (BS 7799 / ΙSO 27001).

  ✔️ Industry leading προσωποποιημένο support από dedicated ομάδα cloud μηχανικών

  ✔️ Άκρως τιμολογιακά ανταγωνιστικές λύσεις που βοηθούν το business continuity και την εξοικονόμηση πόρων κάθε εταιρίας.

  Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Cyano Cloud και τις λύσεις του εδώ.

  Πώς να διαμορφώσετε την cloud λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας;

  Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να καταγράψετε τις ανάγκες σας και τι στόχους έχετε θέσει για την cloud λύση που ενδιαφέρει την εταιρία σας. Ποια προβλήματα θα λύσει ή που θα συνδράμει και σε τι βαθμό στο συνολικό ΙΤ σχεδιασμό σας;

  Ένα επόμενο βήμα είναι να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε την ετοιμότητα της εταιρίας σας και της ομάδας ΙΤ σας ως προς την υιοθέτηση μιας cloud λύσης. Αυτό μπορεί να αφορά από την εξειδίκευση της ομάδας ΙΤ, την υπάρχουσα υποδομή της, την σύνδεση της στο Internet και πληθώρα άλλων παραγόντων.

  Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι δεν χρειάζεται πάντα μια εταιρία να έχει όλες τις απαντήσεις και η ομάδα ΙΤ της να είναι πλήρως καταρτισμένη με τα latest & greatest της cloud τεχνολογίας. Εδώ ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μπορεί να δώσει αξία συμβάλλοντας τόσο στην αρχική μελέτη αναγκών και το σχεδιασμό, όσο και στην υλοποίηση, τη σωστή λειτουργία και την συνεχόμενη υποστήριξη της λύσης.

  Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Cyano Cloud;

  Από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο σχεδιασμό μιας σωστής cloud στρατηγικής για την επιχείρηση σας είναι η επιλογή ενός σωστού και έμπειρου συνεργάτη που θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα.

  Η ομάδα των εξειδικευμένων Cloud μηχανικών μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να σχεδιάσει τη λύση που εξυπηρετεί τις μοναδικές ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας:

  📞Τηλεφωνικά στο 2310 953 953

  📧 Μέσω e-mail στο ask@dataways.gr

  🌐 Μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας που θα βρείτε εδώ.

  Close menu