• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Βράβευση καλύτερης cloud υποδομής για το Cyano Cloud και τη Dataways

  Post Image

  Aκόμα ένα βραβείο για την ομάδα της Dataways. αυτή τη φορά για το καινοτόμο οικοσύστημα cloud υπηρεσιών της εταιρίας, το Cyano Cloud.

  Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση των Cloud Computing Awards 2024, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς βράβευσης τεχνολογικής αριστείας στην Ελλάδα, το Cyano Cloud κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία Best Infrastructure as a Service που ανήκει στην ενότητα Cloud Computing Service Models.

  Το βραβείο αυτό αφορά την πρόσφατη αναβάθμιση ευρείας κλίμακας του Cyano Cloud, με την οποία η Dataways θέτει νέους ορίζοντες στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ταχύτητα καθώς και την πολύ υψηλή απόδοση των cloud υπηρεσιών της.

  Η πρωτοποριακή αυτή αναβάθμιση αποτελεί τόσο μια επένδυση πολύ μεγάλης σημασίας της εταιρίας όσο και πρωτιά σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιπλέον θέτει τη Dataways σαν έναν από τους πιο σημαντικούς εναλλακτικούς παρόχους cloud υπηρεσιών στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της εταιρίας να προσφέρει στον τελικό πελάτη, ποιοτικές υπηρεσίες cloud. Η νέα έκδοση του Cyano Cloud φέρει εξολοκλήρου τη σφραγίδα της εταιρίας, καθώς σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την ομάδα έρευνας και τεχνολογίας της στο σύνολο του.

  Ο Διευθυντής Τεχνολογίας της Dataways κος. Αναστάσιος Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά:

  «Ευχαριστούμε τους παράγοντες αυτής της διάκρισης η οποία μας δίνει φτερά για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ποιοτικές υπηρεσίες. Η νέα έκδοση 4 (Velox) του Cyano cloud για την οποία διακριθήκαμε είναι ασφαλέστερη και γρηγορότερη από ποτέ. Με αυτή πετύχαμε:

  1. Αρχιτεκτονική βασισμένη σε ανοιχτό κώδικα – Απεξάρτηση από software licenses
  2. Εξασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας (hardware) – Επιτάχυνση της προσθήκης νέων offerings
  3. Νέες υποδομές SDN – Αρχιτεκτονική δικτύου Cloud-scale
  4. Yπερ-υψηλή απόδοση Storage και αύξηση επιπέδου ασφάλειας data protection με υπηρεσίες Zone Redundant Storage

  Στις υποδομές του Cyano cloud βασίζονται οι υπηρεσίες DR as a Service, Backup as a Service, Storage as a Service, Infrastructure as a Service και Bare Metal as a Service.

  Σε συνδυασμό με την διάκρισή μας ως Gold Partner της Digital Realty και τον εμπλουτισμό των διασυνδέσεών μας με τη πρόσφατη διασύνδεση με το παγκόσμιο connectivity hub – ServiceFabric™ είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε φτερά για επέκταση σε νέες αγορές.»

  Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Cyano Cloud και το πως αυτό μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα των cloud μηχανικών μας στο παρακάτω link: dataways.gr/contact .

  Close menu