• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Cyano Cloud Infrastructure as a Service – Η υποδομή που χρειάζεστε

  Post Image

  Τι είναι το Infrastructure as a Service (IaaS);

  Infrastructure as a Service είναι η Public Cloud υπηρεσία της Dataways με την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εικονικούς διακομιστές (virtualservers), αποθηκευτικά μέσα (storage), πόρους δικτύου (network), τεχνολογίες εικονικών υποδομών (virtualization) και συστήματα διαχείρισης αρχείων (filesystems), στην υποδομή του Cyano Cloud με σκοπό τη διαμόρφωση και την χρήση των υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας σας.

   Τι παρέχει το Infrastructure as a Service;

  Tο µεγάλο πλεονέκτημα του Cloud IaaS είναι ότι αποτελεί µια άμεση και πολυδιάστατη λύση που ελαχιστοποιεί τα παραδοσιακά κόστη κτήσης, αφού πληρώνεται την χρήση της υπηρεσίας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει µε εξαιρετικά πιο ευνοϊκούς όρους υψηλή διαθεσιμότητα, ευελιξία και ασφάλεια. Η υπηρεσία ελέγχεται από Cloud Control Panel ενώ τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα είναι Windows ή Linux (RH, CentOS, SLES, Ubuntu, Debian).

  Key Features

  Οικονομία (Pay as you go)

  Η αγορά ακριβών υποδομών πληροφορικής σημαίνει σε πολλές περιπτώσεις, ότι έχετε πληρώσει για αυτήν ακόμη και όταν δεν τη χρησιμοποιείτε! Με την χρήση του Cyano IaaS, μειώνετε το κόστος της υποδομής σας ενώ το μοντέλο Pay-as-you-go επιτρέπει στην επιχείρησή σας να μειώσει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) απελευθερώνοντας τους οικονομικούς πόρους που είχαν προηγουμένως δεσμευθεί στην ΙΤ υποδομή σας.

  Ευελιξία & δυνατότητα κλιμάκωσης

  Ενώ η on-premises υποδομή απαιτεί μια αρχική επένδυση ανεξάρτητα από την πραγματική χρήση, το IaaS σας δίνει την ευελιξία να αντιμετωπίσετε τις διαφορετικές απαιτήσεις του φόρτου εργασίας της εταιρίας σας και επιπλέον τη δυνατότητα να κλιμακώνετε γρήγορα και ανάλογα με τις ανάγκες σας  τους πόρους που χρειάζεστε.

  Αυξημένη ασφάλεια δεδομένων

  Τα δεδομένα της επιχείρησής σας είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο και η εξασφάλιση τους πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας. Το IaaS προσφέρει σημαντική ασφάλεια στα δεδομένα της επιχείρησης σας, με προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους προστασίας δεδομένων και με επιτήρηση από καταρτισμένο προσωπικό με πολύ προσιτό κόστος.

  Επιχειρησιακή συνέχεια & Αποκατάσταση καταστροφών (Υψηλή Διαθεσιμότητα)

  Δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις κάποιο είδος σχεδίου αποκατάστασης καταστροφών, και αν το κάνουν, οι απαιτήσεις ΙΤ υποδομής πίσω από αυτό είναι συνήθως δαπανηρές και περίπλοκες. Το IaaS παρέχει ενισχυμένη υποδομή DR που είναι απλή στη διαχείριση με σημαντικά μειωμένο κόστος.

  Βελτιωμένη διαχείριση της υποδομής σας

  Η χρήση του Cyano IaaS διασφαλίζει ότι το τμήμα πληροφορικής της εταιρείας σας δεν θα έχει την πολυδάπανη τόσο σε χρήματα όσο και σε χρόνο, συντήρηση, αντιμετώπιση προβλημάτων και υποστήριξης των υπαρχόντων συστημάτων της εταιρίας σας. Επιπλέον, θα έχουν την ελευθερία να διαχειρίζονται τα συστήματά σας από απόσταση, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

  Αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού IT

  Η υποδομή εντός της επιχείρησης σας, απαιτεί και την κατάλληλη ομάδα προσωπικού IT, με τα απαιτούμενα προσόντα και την κατάλληλη εμπειρία εγκατάστασης και συντήρησης των συστημάτων της εταιρείας σας. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία IaaS, η επιχείρησή σας ελαχιστοποιεί την ανάγκη όλων των παραπάνω και έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αποτελεσματικότερης χρήσης των εσωτερικών πόρων του ΙΤ τμήματος της.

  Άμεση ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών

  Είναι μάλλον δύσκολο και δαπανηρό – ειδικά για τις ΜΜΕ – να έχουν πάντα στη διάθεσή τους το νεότερο εξοπλισμό υποδομής. Το Cyano IaaS σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε στην διάθεση σας τις πλέον βέλτιστες, πρόσφατες και ισχυρές υποδομές, servers, storage και networking που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Cyano IaaS μπορεί να ενδυναμώσει την επιχείρησή σας και να επιταχύνει τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.

  Close menu