• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Cyano Cloud | Παράγοντας ανάπτυξης για την Ελληνική επιχείρηση

  Post Image

  Με την επιχειρηματική λειτουργία πλέον να βασίζεται εξολοκλήρου στην τεχνολογία, η επένδυση μιας εταιρίας σε υποδομές και πόρους τεχνολογίας αποτελεί βασικό παράγοντα ανάπτυξης και κερδοφορίας. Από τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και την ενίσχυση της παραγωγικότητας έως την προώθηση της καινοτομίας, τη συμμόρφωση με τα κανονιστικά πλαίσια, και τη βελτίωση του customer experience, το τμήμα ΙΤ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των σύγχρονων επιχειρηματικών λειτουργιών.

  Εμβαθύνοντας στη σφαίρα των επενδύσεων με προσανατολισμό την τεχνολογία, αναδεικνύεται ο καθοριστικός ρόλος του datacenter σε μια επιχείρηση, που παραδοσιακά αποτελεί το πιο κρίσιμο κέντρο των λειτουργιών της, στεγάζοντας μέσα τις κρίσιμες υποδομές της. Με την αυξανόμενη τάση όμως τόσο στις εταιρικές ανάγκες όσο και στα κόστη, και με τη δυσχέρεια των τμημάτων πληροφορικής των εταιριών αυτών να το διαχειριστούν εσωτερικά, όλο και πιο πολλές επιχειρήσεις στρέφονται πια στην μετάβαση των λειτουργιών τους σε περιβάλλον cloud.

  Το Cyano Cloud

  Σε αντίθεση με τις one-size-fits-all λύσεις των παγκόσμιων cloud hyperscalers, το Cyano Cloud έχει σχεδιαστεί με πλήρη κατανόηση του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ελαστικότητα και δυναμική των υπηρεσιών, την εγγυημένα υψηλή απόδοση, τις πολλαπλές πιστοποιήσεις συμμόρφωσης, έως την πάντα άμεση και προσωποποιημένη υποστήριξη, το Cyano Cloud είναι ενδελεχώς κατασκευασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των εταιριών στην Ελληνική επικράτεια.

  Το Cyano Cloud είναι το οικοσύστημα υπηρεσιών cloud που ανέπτυξε το τμήμα R&D της Dataways, πρωταγωνιστή στις υπηρεσίες cloud στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Το περιβάλλον υποδομής (Infrastructure) – αποτελούμενο από τους υπολογιστικούς πόρους (compute), το σύστημα αποθήκευσης (storage) και το δίκτυο (network) – του Cyano Cloud είναι όχι μόνο εφάμιλλο σε ποιότητα και απόδοση με τους hyperscalers αλλά και πλήρως προσαρμοσμένο στα μέτρα της ελληνικής πραγματικότητας, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικονομία με την απόδοση.

  Επενδύοντας συνεχώς στην εξέλιξη του cloud περιβάλλοντος της, η εταιρία υλοποίησε πρόσφατα μιας ευρείας κλίμακας στρατηγική αναβάθμιση του Cyano Cloud, με εμπεριστατωμένες επιλογές στην περιβαλλοντική και φυσική ασφάλεια, την ασφάλεια των δεδομένων, την γραμμική επεκτασιμότητα, και την πολύ μεγάλη απόδοση.

  Ο καθόλα νέος και ρηξικέλευθος σχεδιασμός του ανανεωμένου Cyano Cloud, αποτέλεσμα της εμπειρίας και τεχνογνωσίας 25 σχεδόν ετών της Dataways σε δίκτυο και υποδομές IT, αποτελεί πρωτιά σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, θέτοντας νέα όρια για την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ταχύτητα και φυσικά την εξασφαλισμένη απόδοση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  Αυτό όμως που διαχωρίζει το Cyano Cloud από τον ανταγωνισμό είναι η αξεπέραστη αξία που δίνει στις εταιρίες και πιο συγκεκριμένα:

  Πλήρως προσαρμοσμένο στα μέτρα της ελληνικής αγοράς: Με πολύ μεγάλη κατανόηση των τοπικών και ευρωπαϊκών κανονισμών και αναγκών, το Cyano Cloud, απόλυτα συμμορφωμένο με όλες τις απαιτούμενες κανονιστικές διατάξεις, αποτελεί έναν πολύτιμο στρατηγικό σύμμαχο που μπορεί να εναρμονιστεί πλήρως με τις εκάστοτε ανάγκες μιας επιχείρησης.

  Διάφανη και προσιτή τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφά κόστη: Με άκρως ανταγωνιστικό και λογικό μοντέλο τιμολόγησης των υπηρεσιών του, το Cyano Cloud παρέχει μια εξαιρετική απόδοση της τεχνολογικής επένδυσης, επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση τόσο την αποτελεσματική διαχείριση στα κόστη της, όσο και τη βελτιστοποίηση των προϋπολογισμών του ΙΤ της.

  Πάντα προσωποποιημένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση: Βελτιστοποιώντας την κάθε επικοινωνία με τον τελικό πελάτη, μέσω της πάντα ανθρωποκεντρικής προσέγγισης και της υψηλής εξειδίκευσης της ομάδας της Dataways, η κάθε εταιρία έχει την προσοχή και την υψηλή ποιότητα υποστήριξης που της αξίζει. Έτσι, εξασφαλίζεται τόσο η αδιάκοπη εταιρική της λειτουργία όσο και η δυνατότητα της να προσηλωθεί στους επιχειρηματικούς της στόχους.

  Κορυφαία ευελιξία και δυναμική: Σε αντίθεση με τους hyperscalers το Cyano Cloud είναι σε θέση να παρέχει απόλυτα δυναμικές λύσεις που ευθυγραμμίζονται εξολοκλήρου με τις μοναδικές τεχνολογικές και οικονομικές ανάγκες, καθώς και στόχους των επιχειρήσεων. Αυτό τους παρέχει τη δυνατότητα, εκτός από οικονομία κλίμακος, να προσαρμόζονται και γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να κλιμακώνουν τις λειτουργίες ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους, χωρίς να περιορίζονται από one-size-fits-all λύσεις.

  Το Cyano Cloud αποτελεί ένα πολυβραβευμένο, state-of-the-art περιβάλλον υπηρεσιών cloud, έτοιμο να καλύψει και την πλέον εξειδικευμένη απαίτηση μιας σύγχρονης επιχείρησης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της Dataways στο να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εναλλακτικούς παρόχους υπηρεσιών cloud στην Ελλάδα, προσφέροντας σε κάθε τελικό της πελάτη εγγυημένα ποιοτικές υπηρεσίες.

  Καθώς οι ελληνικές επιχειρήσεις συνεχίζουν το κρίσιμο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, ένα πράγμα γίνεται απολύτως σαφές: ο σωστός τεχνολογικός συνεργάτης μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά προς την επιτυχία και το πολυπόθητο “ease-of-mind”. Και το Cyano Cloud αναδεικνύεται ως ένας απόλυτα στρατηγικός σύμμαχος επιτυχίας και αναπτυξιακής πορείας, προσφέροντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να περιηγηθούν στην περίπλοκη ψηφιακή εποχή με αυτοπεποίθηση.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο Cyano Cloud και πως μπορεί να βοηθήσει τη δική σας επιχείρηση;

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα είτε μέσω της σελίδας μας (link), είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310 953 953.

  Close menu