Εταιρία

Προφίλ

Η DATAWAYS AE (Dataways) ιδρύθηκε το 2000 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Αποτελεί πλέον κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών, με βαθιά γνώση των τεχνολογιών υποδομής ICT και έχει διακριθεί για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αποστολή & Αξίες

H Dataways στοχεύει να είναι κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών στον τομέα των υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών. Όπως σε κάθε τεχνολογικό τομέα αυτό επιτυγχάνεται μόνο με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση, με μεθοδικότητα και επιμονή. 

Οι Άνθρωποι μας

Η Dataways πιστεύει πολύ στους ανθρώπους της. Διαθέτει ήδη μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα πολλαπλών ειδικοτήτων από επαγγελματίες που αγαπούν το αντικείμενο και το περιβάλλον εργασίας τους. Το προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να υλοποιεί και να υποστηρίζει τεκμηριωμένες λύσεις στις επιχειρήσεις εκείνες που αναζητούν την βελτίωση του αποτελέσματος μέσω της τεχνολογίας.

Οικονομικά Στοιχεία

Παρουσίαση των Οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Ισολογισμός 2014 Ισολογισμός 2013

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Τεχνογνωσία & Επαγγελματισμός

Η πολύχρονη εμπειρία μας έκανε ειδικούς στα θέματα των υποδομών IT. Η φήμη μας το επιβεβαιώνει και οι πελάτες μας έκαναν πρώτους στις προτιμήσεις τους. Στόχος μας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με κέντρο τον πελάτη.

Εκτίμηση και πιστή πελατειακή βάση

Με πάνω από 15 χρόνια λειτουργίας, το ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, η βαθιά γνώση και ο επαγγελματισμός έφεραν καρπούς: Εταιρίες που μας εμπιστεύονται και βασίζουν την λειτουργία τους στις υπηρεσίες μας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στη δουλειά τους.

Υψηλό μερίδιο αγοράς

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Κορυφαίο Ανθρώπινο Δυναμικό

Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας. Με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που επιδιώκουν, την βαθιά και συσσωρευμένη γνώση που διαθέτουν και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση κατακτούμε την εμπιστοσύνη σας.