Οι Άνθρωποί μας

Η Dataways πιστεύει πολύ στους ανθρώπους της


Διαθέτει ήδη μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα πολλαπλών ειδικοτήτων από επαγγελματίες που αγαπούν το αντικείμενο και το περιβάλλον εργασίας τους. Το προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να υλοποιεί και να υποστηρίζει τεκμηριωμένες λύσεις στις επιχειρήσεις εκείνες που αναζητούν την βελτίωση του αποτελέσματος μέσω της τεχνολογίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Dataways είναι o βασικότερος παράγοντας για την επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία της καθώς και για την επίτευξη των στόχων της.  Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προσέλκυση δυναμικών στελεχών που επιδιώκουν την εξέλιξη μέσα από προκλήσεις, θέτουν υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και αναζητούν την καινοτομία.

Το εργασιακό περιβάλλον παρέχει πνεύμα ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού, πρόσβασης στη γνώση, συνεργασίας και ενεργητικής ενασχόλησης για την επίτευξη των εταιρικών στόχων και την προσωπική εξέλιξη μέσα από τις εμπειρίες και την τακτική εκπαίδευση.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Τεχνογνωσία & Επαγγελματισμός

Η πολύχρονη εμπειρία μας έκανε ειδικούς στα θέματα των υποδομών IT. Η φήμη μας το επιβεβαιώνει και οι πελάτες μας έκαναν πρώτους στις προτιμήσεις τους. Στόχος μας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με κέντρο τον πελάτη.

Εκτίμηση και πιστή πελατειακή βάση

Με πάνω από 15 χρόνια λειτουργίας, το ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, η βαθιά γνώση και ο επαγγελματισμός έφεραν καρπούς: Εταιρίες που μας εμπιστεύονται και βασίζουν την λειτουργία τους στις υπηρεσίες μας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στη δουλειά τους.

Υψηλό μερίδιο αγοράς

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Κορυφαίο Ανθρώπινο Δυναμικό

Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας. Με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που επιδιώκουν, την βαθιά και συσσωρευμένη γνώση που διαθέτουν και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση κατακτούμε την εμπιστοσύνη σας.