Προφίλ

Η DATAWAYS AE (Dataways) ιδρύθηκε το 2000 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.

Αποτελεί πλέον κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών, με βαθιά γνώση των τεχνολογιών υποδομής ICT και έχει διακριθεί για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιλέγει προσεκτικά συνεργασίες με πρωτοπόρους και παγκόσμια αναγνωρισμένους κατασκευαστές επιδιώκοντας να προσφέρει υψηλή ποιότητα και συνέπεια στις υπηρεσίες της.

Υλοποιεί και υποστηρίζει υποδομές πληροφορικής και επικοινωνιών για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Διαθέτει ήδη μεγάλη εγκατεστημένη βάση σε συστήματα δικτύων, IP τηλεφωνίας, δικτυακής ασφάλειας, συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων, συστημάτων servers, συστημάτων DR και Datacenter virtualization και παρέχει σε αυτά υποστήριξη σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση και έχει αναγνωριστεί για την ποιότητα υποστήριξης που παρέχει.

Λειτουργεί από το 2000 ως πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών εγκεκριμένος από την EETT και την ΑΔΑΕ. Βασιζόμενη στην καθημερινή εμπειρία της με τις υποδομές έχει σχεδιάσει και αναπτύξει στην Ελλάδα ένα σύγχρονο ασφαλές και δυναμικό περιβάλλον φιλοξενίας υπηρεσιών cloud για επιχειρήσεις, βασισμένο στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες υποδομών Datacenter. Παρέχει υπηρεσίες νέφους μεταξύ των οποίων IaaS, UCaaS, BaaS, DRaaS με πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα καθώς είναι σχεδιασμένες για κρίσιμα συστήματα επιχειρησιακών πελατών.

Αναπτύσσει και υποστηρίζει το iNODE που είναι πλατφόρμα υπηρεσιών δικτύου με μεγάλη εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το iNODE προωθείται στην ελληνική και διεθνή αγορά μέσω καναλιών συνεργατών έχοντας αποκτήσει μεγάλη εγκατεστημένη βάση.

We are proud to be selected by

 

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Τεχνογνωσία & Επαγγελματισμός

Η πολύχρονη εμπειρία μας έκανε ειδικούς στα θέματα των υποδομών IT. Η φήμη μας το επιβεβαιώνει και οι πελάτες μας έκαναν πρώτους στις προτιμήσεις τους. Στόχος μας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με κέντρο τον πελάτη.

Εκτίμηση και πιστή πελατειακή βάση

Με πάνω από 15 χρόνια λειτουργίας, το ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, η βαθιά γνώση και ο επαγγελματισμός έφεραν καρπούς: Εταιρίες που μας εμπιστεύονται και βασίζουν την λειτουργία τους στις υπηρεσίες μας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στη δουλειά τους.

Υψηλό μερίδιο αγοράς

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Κορυφαίο Ανθρώπινο Δυναμικό

Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας. Με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που επιδιώκουν, την βαθιά και συσσωρευμένη γνώση που διαθέτουν και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση κατακτούμε την εμπιστοσύνη σας.