Cisco Umbrella

Πρώτη Γραμμή Άμυνας με αξιοποίηση του DNS

Αμυνθείτε ενάντια σε απειλές από το internet όπου και αν βρίσκονται οι χρήστες. Σταματήστε τις απειλές αυτές πριν εισέλθουν στο δίκτυο ή τα τερματικά σας.

 

Στο σημερινό, συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο δικτυακών απειλών, μια σύγχρονη επιχείρηση εάν θέλει να είναι ασφαλής και να έχει τα δεδομένα της προστατευμένα από απειλές όπως malware, zero day attacks, ransomware κ.λπ. θα πρέπει να εφαρμόζει μια σύγχρονη πολιτική ασφάλειας και να χρησιμοποιεί έξυπνα εργαλεία για την προστασία των υποδομών και των χρηστών της.

Τι είναι το Cisco Umbrella;

Οι εργαζόμενοι – χρήστες μιας εταιρίας συνδέονται στο διαδίκτυο από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες και συσκευές. Δε απαιτείται πια πάντα η χρήση VPN για να εργασθούν καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση των Cloud υπηρεσιών.

Επίσης, γεγονός είναι ότι ο κάθε εταιρικός χρήστης κινδυνεύει από την συνολική διαδικτυακή δραστηριότητα του, είτε μέσω της περιήγησης και εργασίας του στο Ιντερνέτ είτε μέσω της  χρήσης του email του και η περιμετρική ασφάλεια δε μπορεί να τους προστατεύσει όταν είναι εκτός του χώρου της εταιρίας.

Επιπλέον, σε πολλές εταιρίες τα εταιρικά παραρτήματα τους (branches) συνδέονται απευθείας στο Internet χωρίς να «φιλτράρεται» η κίνηση τους από τα κεντρικά τους. Αυτό αφήνει τους χρήστες των παραρτημάτων αυτών ιδιαίτερα εκτεθειμένους σε απειλές για τις οποίες η ομάδα ΙΤ δεν έχει καμία εποπτεία.

Το Cisco Umbrella (η εξέλιξη του OpenDNS μετά την εξαγορά του από την Cisco το 2016) είναι η πρώτη ασφαλής υπηρεσία παροχής DNS που μπορεί να παρέχει την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε ψηφιακές απειλές από το διαδίκτυο. Παρέχοντας ασφάλεια σε DNS & IP επίπεδα, το Umbrella μπλοκάρει τα αιτήματα σύνδεσης σε κακόβουλους και ανεπιθύμητους προορισμούς πριν από τη δημιουργία μίας σύνδεσης, σταματώντας έτσι τις απειλές πριν ξεκινήσουν την πορεία τους προς το δίκτυο ή τους σταθμούς εργασίας της εταιρίας σας.

Και επειδή το Cisco Umbrella υλοποιείται στο Cloud είναι ο πλέον εύκολος τρόπος να προστατεύσετε τους χρήστες σας από κακόβουλες σελίδες, την εγκατάσταση και διαδικτυακή επικοινωνία κακόβουλων λογισμικών και το phishing, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Γιατί Cisco Umbrella Insights

Κάλυψη εντός & εκτός εταιρίας

Το Cisco Umbrella παρέχει την δυνατότητα σε μια εταιρία να μπορεί να προστατεύσει το δίκτυο της και τους χρήστες της όπου και εάν βρίσκονται αυτοί με πολιτικές πρόσβασης στο Internet ανεξάρτητες για κάθε χρήστη (ή ομάδα χρηστών) είτε εντός, είτε εκτός του προστατευόμενου εταιρικού δικτύου.

URL Filtering

To Cisco Umbrella μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για ελεγχόμενη πρόσβαση (URL Filtering) και έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει ως Proxy στη σύνδεση σε ύποπτες διαδικτυακές τοποθεσίες (επιτυγχάνοντας βαθύτερη ανάλυση των τόπων αυτών και των αρχείων τους).

Visibility

Ο διαχειριστής έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει μέσω Web Portal την πρόσβαση των χρηστών και όλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο παίρνοντας αναλυτικά δεδομένα για την κατάστασή τους.

Service offers

Κύρια χαρακτηριστικά

01
Παρεμπόδιση επιθέσεων πριν αυτές ξεκινήσουν

Το Cisco Umbrella είναι συνυφασμένο με το Cisco Threat Intelligence (CTI) και το TALOS. Oι χρήστες που το χρησιμοποιούν απολαμβάνουν μια πρώτη γραμμή άμυνας που προλαμβάνει επίσκεψη σε κακόβουλους τόπους αλλά και προστασία από συνδέσεις για ενέργειες τύπου Command and Control (C&C). Συγκεντρώνοντας καθημερινά έναν πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών – με πάνω από 175 δισεκατομμύρια internet requests την ημέρα –  και χρησιμοποιώντας έξυπνους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, το Cisco Umbrella αναλύει συνεχώς όλα αυτά τα δεδομένα, αναγνωρίζοντας αυτόματα τόσο νέες πιθανές απειλές, όσο και υπάρχουσες.

02
Ενσωμάτωση στην υποδομή της επιχείρησης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Cisco Umbrella είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να προστατεύσετε όλους τους χρήστες σας  σε λίγα μόλις λεπτά. Η ισχυρή και αποτελεσματική ασφάλεια που παρέχει το Umbrella, σε συνδυασμό με την εύκολη διαχείριση του, το καθιστούν μια ιδιαίτερα ευέλικτη και προσιτή λύση για κάθε εταιρία. Βασισμένο στο DNS και εκτελώντας όλες τις λειτουργίες του στο Cloud δεν χρειάζεται εγκατάσταση hardware και διαχείριση επίπονων software updates από το ΙΤ τμήμα της εταιρίας.

Close menu