• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Vicko E-shop – Cyano Cloud IaaS

  Post Image

  Vicko Case Study | Πως η Vicko χρησιμοποιεί την optimized υποδομή cloud της Dataways για να δώσει μια μοναδικά γρήγορη και ασφαλή εμπειρία χρήσης σε χιλιάδες πελάτες της κάθε μέρα.

  Η Vicko, με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που τη διακρίνει εδώ και 40 χρόνια έχει καθιερώσει και αναπτύξει μια κουλτούρα απόλυτου σεβασμού απέναντι στους καταναλωτές της και αφοσίωσης στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

  Για το λόγο αυτό, η Vicko επέλεξε τη Dataways σαν συνεργάτη της και το Cyano Cloud ως την πλατφόρμα τεχνολογίας επόμενης γενιάς που της επιτρέπει, μέσω του e-shop της, να εξυπηρετεί με τον πλέον ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο ένα πολύ μεγάλο αριθμό πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Όπου και αν βρίσκεται ο κάθε χρήστης, όποια συσκευή και εάν χρησιμοποιεί, η περιήγησή του στο e-shop της Vicko είναι γρήγορη και αξιόπιστη, ώστε να βρίσκει, άμεσα και εύκολα, το προϊόν που επιθυμεί, απολαμβάνοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, χωρίς καθυστερήσεις και lags.

  Κατεβάστε το case study παρακάτω και διαβάστε αναλυτικά για το πώς το η υπηρεσία Cloud της Dataways, Cyano IaaS, επιτρέπει, με τεχνική αριστεία και υπεροχή, την άψογη εξυπηρέτηση ενός συνεχώς αυξανόμενου όγκου χρηστών στο e-shop της εταιρίας. (Κατεβάστε το Case Study εδώ ή πατώντας στο παρακάτω banner)

   —

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας: sales@dataways.gr.

  Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn,  Facebook & Youtube.

  LinkedIn | Facebook | YouTube

  Close menu