Ποια είναι τα οφέλη μιας δυναμικής cloud λύσης για την φιλοξενία του e-shop σας;

Η τεχνολογική υποδομή όπου φιλοξενείται κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αποτελέσει είτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να αυξήσει τις πωλήσεις του είτε τροχοπέδη για αυτές.

Με την υοθέτηση μιας λύσης cloud υποδομής για την φιλοξενία ενός e-shop, μια εταιρία πετυχαίνει να δώσει μια απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία στους χρήστες και να απαλλαχθεί από δυσμενείς πιθανές καταστάσεις που επιφέρουν:

Πτώσεις της σελίδας

Αργή λειτουργία

Υποδεέστερη εμπειρία χρήσης

Αρνητική φήμη

Διαβάστε στο e-book που μπορείτε να καταβάσετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, ποιά είναι τα οφέλη χρήσης μιας cloud υποδομής για τη φιλοξενία του e-shop σας και ποιά είναι τα βήματα τα οποία πρέπει να λάβετε υπόψιν σας στην υιοθέτηση της.

Κατεβάστε το e-book της Dataways “Η σημασία της τεχνολογικής υποδομής στην οποία φιλοξενείται το e-shop σας.”

    *Κάνοντας κλικ για να κατεβάσετε το e-book, αναγνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας θα είναι διαθέσιμα για επεξεργασία από την ομάδα της Dataways. Μάθετε περισσότερα για τους όρους χρήσης της σελίδας μας εδώ.

    Με βάση την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας σε cloud υλοποιήσεις από το 2012, αποτελούμε τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για να καθοδηγήσει την κάθε εταιρία στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της με τη βοήθεια του cloud, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, τη διαχείριση και το support της cloud λύσης που της ταιριάζει περισσότερο.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε μαζί την ιδανική λύση cloud για την επιχείρηση σας. 

    Close menu