Branding Guidelines

Η Dataways από την ίδρυση της έως και τώρα παραμένει πιστή στο όραμα της για προσθήκη αληθινής και αδιαπραγμάτευτης αξίας σε κάθε της συνεργασία.

Το tagline της εταιρίας μας: Trusted IT Architects, συνοψίζει ολοκληρωμένα τη πορεία της εταιρίας εδώ και 20 χρόνια. Αξιόπιστοι συνεργάτες δίπλα σε κάθε πελάτη και με υλοποιήσεις εκατοντάδων σημαντικών έργων σε πάνω από 10 χώρες.

Η Dataways με μια ανεξάντλητη δυναμική που οφείλει στην ομάδα της, συνεχίζει δυναμικά να αποτελεί αναπόσπαστο συνεργάτη για τις ψηφιακές δομές της κάθε επιχείρησης που μας εμπιστεύθηκε.

01. Βασικές εταιρικές αξίες

Η ομάδα μας καθώς και όσοι έχουμε συνεργαστεί γνωρίζουν για την επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα «άμεση και γνήσια» προσέγγιση της εταιρίας μας σε οποιοδήποτε φάσμα των δραστηριοτήτων της. Με το branding μας θέλουμε να εκφράσουμε και να τονίσουμε την ανθρώπινη πλευρά της εταιρίας μας, την αμεσότητα στην προσέγγιση κάθε συνεργασίας και την εμπιστοσύνη που αποπνέει η ομάδα μας στην υλοποίηση κάθε έργου.

Η «φωνή» της Dataways

Σε κάθε γραπτή ή προφορική έκφραση μας θέλουμε να εμπνέουμε το γεγονός ότι είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης που μπορεί να εμπιστεύεται η κάθε εταιρία για το πλέον σημαντικό ψηφιακό κομμάτι των λειτουργιών της. Ο τόνος είναι απλός, προσωποποιημένος και ξεκάθαρος όπως και η συνεργασία που έχουμε με κάθε πελάτη μας.

Φωτογραφίες υψηλής αισθητικής

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε δείχνουν τον κόσμο των επιχειρήσεων και τον ανθρώπινο παράγοντα που αποτελεί τον κεντρικό στοιχείο πίσω από κάθε εταιρία. Η υψηλή αισθητική είναι συνώνυμο της Dataways και αυτό αντικατοπτρίζεται και στους χώρους των γραφείων μας.

Σχεδιασμός με όραμα

Τα σχέδια μας, οι γραμματοσειρές μας και τα χρώματα μας αντικατοπτρίζουν την προσωποκεντρική και ανθρώπινη φιλοσοφία της εταιρίας μας. Το σύγχρονο και φιλικό μας logo, πέραν από την επωνυμία μας έχει στον κέντρο του ένα δρόμο, σύμβολο εμπιστοσύνης, συνεργασίας και κοινής πορείας προς το μέλλον με κάθε μας συνεργάτη. Επιπλέον δείχνει και τη συνεχή κίνηση που βρίσκεται η εταιρία μας με στόχο να είναι πάντα στην επιτομή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Χρωματική παλέτα που εμπνέει

Η χρωματική μας παλέτα είναι ζεστή και προσιτή με πρωταγωνιστικό χρώμα το μπλε και δευτερεύων μια διαφορετική εκδοχή του. Το γαλάζιο και οι αποχρώσεις του συμβαδίζοντας πλήρως με τα υπόλοιπα χρωματικά στοιχεία της εταιρικής μας ταυτότητας συμπληρώνουν την χρωματική μας παρουσία.

02. Το εταιρικό logo

Χρήση

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το εταιρικό μας logo για αυτό ακολουθείστε τις παρακάτω προδιαγραφές για βέλτιστη αποτύπωση.

Logo variations

Ενώ το κεντρικό μας Logo είναι μπλε και απευθύνεται σε ανοιχτόχρωμα φόντα χρησιμοποιήστε τη λευκή εκδοχή σε σκούρα backgrounds έτσι ώστε να είναι εύκολα ορατό πάντοτε.

Scale & clear-space

Για να είναι το logo μας πάντα ορατό και ευδιάκριτο χρησιμοποιείστε το χωρίς να εφάπτεται ή να έχει σε μικρή απόσταση άλλα στοιχεία πέραν του logo. Όταν το logo μας απεικονίζεται σε διαστάσεις μικρότερες των 100px ύψος σε οθόνες ή 2cm για εκτύπωση τότε χρησιμοποιείστε την small version του logo μας.

Logo usage

Θέλοντας να προστατεύσουμε το logo μας επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η χρήση του μόνο στα επιθυμητά πλαίσια που δηλώνονται από την εταιρία μας στις παραπάνω οδηγίες. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση με την χρήση του logo της Dataways ή άλλα στοιχεία του branding μας, παρακαλώ αποστείλατε το ερώτημα σας στο marketing@dataways.gr.

03. Logos προϊόντων και υπηρεσιών

Χρήση

Ομοίως με το εταιρικό logo θα πρέπει να ακολουθούνται οι παρακάτω προδιαγραφές και  για τα logos των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας. Η συνεχής κοινή οπτική αποτύπωση τους είναι πλέον σημαντικό για την ισχυροποίηση τους στα μάτια των πελατών και του γενικοί κοινού.

04. Εταιρικό Branding για γραπτές αναφορές

Εταιρικό όνομα

Η εταιρία στον πεζό λόγο πρέπει να αναφέρεται πάντα με το όνομα Dataways και με καμία άλλη παραλλαγή του ονόματος αυτού. Σε σπάνιες περιπτώσεις και όταν οι περιστάσεις το απαιτούν θα αναγράφεται με κεφαλαία με το όνομα DATAWAYS.

Ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας

Ομοίως με το εταιρικό όνομα πλέον σημαντικό είναι και η αναγραφή των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας ΠΑΝΤΑ με τον σωστό τρόπο.

Συγκεκριμένα τα ονόματα όπως πρέπει να αναφέρονται στον πεζό λόγο:

Cyano Cloud ή Cyano Cloud Services ή σε λιγότερες περιπτώσεις Cyano.

iNODE. Το όνομα ΠΑΝΤΑ πρέπει να αναγράφεται έτσι χωρίς καμία εξαίρεση.

05. Brand Policies

Η εταιρία μας επιτρέπει σε πελάτες της, συνεργάτες της και media να κάνουν χρήση του ονόματος της, logo της, ιστοσελίδας της, screenshots και άλλα brand features (brand marks) μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και πάντα σε συμμόρφωση με τις παρόν οδηγίες. Με την χρήση των brand marks της Dataways συμφωνείτε να ακολουθείτε και να σέβεστε πάντα αυτές τις οδηγίες αυτές.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση παρατηρήσετε κάποια λανθασμένη χρήση των logos ή ονομάτων της Dataways, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα marketing της εταιρίας.

Close menu