• Categories

  • Stay up to date with our services, news and initiatives.
    *We promise not to spam!

  • Έναρξη νέου εμπορικού τμήματος στην Αθήνα

    Post Image

    Ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά και με τον κο. Κωνσταντίνο Κράνη να είναι ο νέος BranchManager, η εταιρία μας προχώρησε στην έναρξη λειτουργιών εμπορικού τμήματος στην Αθήνα, όπου υπάρχει ήδη εγκατεστημένη βάση και διευρυμένο πελατολόγιο.

    Στη χρονιά που διανύουμε, μια αντίξοη ανθρωπιστικά και επιχειρηματικά χρονιά, με αστάθμητες προκλήσεις για όλους, η εταιρία μας, προερχόμενη από μια πολύ πετυχημένη τριετία, συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης +15%, ολοκληρώνοντας πολύ πετυχημένα το οικονομικό έτος 2020, που αποτελεί ορόσημο για τη Dataways, καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη ίδρυση της.  

    To 2020 η εταιρία έχει να επιδείξει σημαντικές υλοποιήσεις έργων με μερικές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες. Πέραν της εκθετικής αύξησης έργων επιχειρησιακής συνέχειας, απομακρυσμένης εργασίας & conferencing, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αύξηση των Managed λύσεων τόσο στον πάντα νευραλγικό τομέα της ICT ασφάλειας, με πολλές εταιρίες να στρέφονται στο OpEx μοντέλο, με Managed Security υπηρεσίες που προσφέρει η Dataways σαν Cisco MSSP, όσο και σε Managed υπηρεσίες Cloud.  

    Φέρνοντας κορυφαία εμπειρία και εξειδίκευση χρόνων στο σχεδιασμό και υλοποίηση λύσεων private cloud, όντας η ίδια λειτουργός cloud υπηρεσιών (Cyano Cloud Services), η εταιρία υποστηρίζει δυναμικά τις εκτεταμένες δυνατότητες και ευελιξία που προέρχονται από την αξιοποίηση πολλαπλών cloud (multi-cloud) προσφέροντας – επιπλέον της δικής της υποδομής – ολοκληρωμένες λύσεις στο Azure & AWS. Συνεχίζοντας την διεύρυνση των δυνατοτήτων της σαν ISP, αποφάσισε πέραν των επιμέρους αναβαθμίσεων στο GRIX και στις συνδέσεις με τους TIER1 providers, και την διασύνδεση με το DE-CIX (κέντρο δεδομένων της Φρανκφούρτης).

    Μείνετε συντονισμένοι με το blog μας και τα Social Media της εταιρίας μας: LinkedIn | Facebook | YouTube

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εξερευνήσουμε μαζί το βέλτιστο σχεδιασμό και λύσεις IT που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης στο +30 2310 953 953 ή στο ask@dataways.gr .

    #dataways  #2020 #Athens

    Close menu