• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Έκθεση Beyond 4.0! Δίνουμε το παρών στο περίπτερο της HPE

  Post Image

  Η καρδιά της τεχνολογίας και της πληροφορικής χτυπά και φέτος τον Οκτώβριο στην Θεσσαλονίκη και την έκθεση Beyond 4.0 2022.

  Ανταποκρινόμενοι στη δέσμευσή μας για προσφορά υπηρεσιών & λύσεων υψηλού επιπέδου, θα δώσουμε το παρόν στην έκθεση συμμετέχοντας στο περίπτερο της HPE (Pavilion 13 – Stand B6) σαν HPE & Aruba Business Partners.

  Εκεί η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας μας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με όλους εσάς που θα παρευρεθείτε στο περίπτερο της HPE για το πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη για την επιχείρηση σας μέσω των λύσεων SD-WAN και Wi-Fi της Aruba, ξεκλειδώνοντας την πραγματική επιχειρηματική αξία του ψηφιακού μετασχηματισμού σας.

  Η έκθεση Beyond 4.0 2022 θα λάβει μέρος από την Πέμπτη 29/09 με Σάββατο 01/10 στα περίπτερα 13, 14 & 15 στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (περισσότερα).

  Σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά να παρευρεθείτε στο περίπτερο της HPE και να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και προσωπικά μαζί σας.

  Για να λάβετε προσωπικές προσκλήσεις για την Beyond 4.0 καθώς και για να ορίσετε κάποια προσωπική συνάντηση με κάποιον εκπρόσωπο μας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα marketing της εταιρίας μας είτε τηλεφωνικά στο 2310 953 953 είτε μέσω e-mail στο marketing@dataways.gr.

  Close menu