• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Βραβείο “HPE Aruba SD-WAN έργου της χρονιάς” για τη Dataways

  Post Image

  Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρία μας έλαβε το βραβείο «HPE Aruba SD-WAN έργου της χρονιάς» στα HPE Partner Awards που έλαβαν μέρος την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με πλήθος συνεργατών και πελατών της HPE να είναι παρόντες.

  Η αναγνώριση αυτή αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής και της συνεχόμενης προσπάθειας που καταβάλει όλη η ομάδα μας στο να παρέχει εξαιρετικές λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο.

  Το βραβείο έλαβε για τη Dataways ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης, ο οποίος δήλωσε:

  «Η παραλαβή αυτού του βραβείου αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας να συνδράμουμε στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας. Η άψογη συνεργασία με την HPE μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τον θεμέλιο λίθο της αναπτυξιακής μας διαδικασίας και να παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων!

  Θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για τη πολύχρονη εμπιστοσύνη τους, καθώς και την ομάδας μας για την απόλυτη δέσμευσή της να παρέχει το ανώτερο επίπεδο υπηρεσιών. Εργαζόμαστε αδιάλειπτα για να κερδίζουμε αυτή την εμπιστοσύνη και να έχουμε θετικό αντίκτυπο με τη δράση μας.»

  Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας εδώ και να μας κάνετε follow σε LinkedIn & Facebook.

  Close menu