• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Δύο νέα βραβεία για τη Dataways στα Cyber Security Awards 2024

  Post Image

  Η ομάδα μας κατέκτησε όχι ένα αλλά δύο σημαντικά βραβεία στα χθεσινά Cyber Security Awards 2024, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, για την εξαιρετική υλοποίηση έργου ελέγχου πρόσβασης χρηστών και συσκευών με την αξιοποίηση του Cisco Identity Services Engine (ISE).

  Η υλοποίηση αφορά μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στον τομέα της βιομηχανικής κατασκευής, σε όλα τα σημεία παρουσίας του οργανισμού σε εφτά χώρες!

  Οι πολλαπλές βραβεύσεις μας αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις Cyber Security, για τις μοναδικές τεχνολογικές προκλήσεις των πελατών μας.

  Αναδεικνύουν επίσης το βάθος της τεχνογνωσίας, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των μελών της ομάδας μας που χάρη σε αυτήν γιορτάσαμε ακόμα μια επιτυχία.

  «Τα βραβεία αυτά όπως και οι πολλαπλές βραβεύσεις μας τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις Cyber Security, για τις μοναδικές τεχνολογικές προκλήσεις των πελατών μας», δήλωσε ο CEO της εταιρίας κος. Ελευθέριος Τσακιρίδης.

  «Η επιτυχία αυτού το τόσου σημαντικού έργου και η αναγνώριση του μέσω πολλαπλών βραβεύσεων αντανακλά την τεχνογνωσία και την αφοσίωση της εξαίρετης ομάδας μηχανικών της εταιρίας μας, όπως επίσης και τη στενή συνεργασία που έχουμε με τη Cisco Hellas εδώ και δύο δεκαετίες», δήλωσε ο υπεύθυνος Marketing της Dataways, κος Ευάγγελος Τσάτης.


  Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στον πελάτη μας που μας εμπιστεύτηκε αυτό το τόσο κρίσιμο για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια τους έργο. Η σύμπραξη και η άρρηκτη συνεργασία ήταν καθοριστικές για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

  Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στη ομάδα της Cisco , που σαν Premier Partner της εδώ και 23 χρόνια, έχουμε κατορθώσει να αναδιαμορφώσουμε πολλαπλά την ελληνική ΙΤ σκηνή με καινοτόμες και στοχευμένες Cyber Security λύσεις που άπτονται της ελληνικής πραγματικότητας.

  Και τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους διοργανωτές του βραβείου για την αναγνώριση των προσπαθειών και της τεχνογνωσίας μας στον τομέα των λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής.

  Χρειάζεστε μια γνώμη ειδικών στο κομμάτι του Cyber Security;

  Επικοινωνήστε σήμερα με την εξειδικευμένη ομάδα μας εδώ.

  Close menu