• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Η Dataways Silver Sponsor στην ημερίδα «Κυβερνοασφάλεια και Επιχειρησιακή Συνέχεια»

  Post Image

  Η εταιρία μας, πρωταγωνίστρια στο τομέα της επιχειρησιακής συνέχειας εδώ και 24 χρόνια, συμμετέχει σαν Silver Sponsor στην ημερίδα «Κυβερνοασφάλεια και Επιχειρησιακή Συνέχεια», την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη.

  Την ημερίδα οργανώνει η Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας (ΕΔΕΒΕ) και ειδικότερα το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

  Εκεί οι συμμετέχοντες (Διευθυντικά στελέχη πληροφορικής – CIOs, IT Directors, IT Managers -, Διευθυντές επιχειρήσεων – CEOs, COOs, Γενικοί Διευθυντές, Οικονομικοί Διευθυντές -, εκπρόσωποι διοικήσεων μεγάλων οργανισμών, και εκπρόσωποι επιχειρήσεων τεχνολογίας) θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν διακεκριμένα στελέχη πληροφορικής και επιχειρήσεων να συζητούν για το νέο κανονιστικό πλαίσιο που οφείλουν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις και τα θέματα συμμόρφωσης. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογής μεθοδολογιών και καλών πρακτικών για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας και τη διαχείριση της κυβερνοασφάλειας στις επιχειρήσεις.

  Επιπλέον, πρωταγωνιστικά στελέχη της εγχώριας ΙΤ σκηνής θα μιλήσουν σε δύο άκρως ενδιαφέροντα panels. Την εταιρία μας θα εκπροσωπήσει στο panel “Η διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας αποτελεί τεχνικό ζήτημα ή στρατηγική επιλογή;” ο Διευθυντής Τεχνολογίας της εταιρίας, κος. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

  Στο booth της Dataways θα σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας στελέχη της Dataways, για να γνωρίσετε την εταιρία και τις υπηρεσίες μας, τη νέα πρόταση μας στο cloud που μας καθιερώνει σαν το πιο δυναμικό cloud environent στην Ελλάδα, αλλά και να ενημερωθείτε σχετικά με το cybersecurity και τις σύγχρονες πρακτικές και προσεγγίσεις του.

  Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ: https://bit.ly/3VjBMTd

  Εξασφαλίστε τη θέση σας εδώ: https://bit.ly/4chBEdQ

  Close menu