• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Χτίζοντας εμπιστοσύνη εδώ και 23 χρόνια | Γιατί Trusted IT Architects;

  Post Image

  Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου όλα εξελίσσονται ραγδαία με πρωτοστάτη την τεχνολογία. Και σαν εταιρία γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυσκολία που έχει η εξεύρεση ενός αξιόπιστου συνεργάτη που να μπορεί να περιηγηθεί στην πολυπλοκότητα του σύγχρονου ΙΤ.

  23 χρόνια τώρα είμαστε περήφανοι που είμαστε οι αξιόπιστοι αρχιτέκτονες ΙΤ στους οποίους βασίζονται οι πελάτες μας και ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να εμβαθύνει στους λόγους που βρίσκονται πίσω από την αξιόπιστη φήμη μας και στις ιδιότητες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

  Απαράμιλλη εμπειρία και εξειδίκευση

  Στον πυρήνα της επιτυχίας της εταιρίας μας βρίσκεται μια καταπληκτική ομάδα ανθρώπων με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Οι αρχιτέκτονες πληροφορικής μας είναι έμπειροι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους. Διαθέτουν βαθιά κατανόηση των τελευταίων τεχνολογιών, των αναδυόμενων τάσεων και των βέλτιστων πρακτικών για κάθε τομέα δράσης μας καθώς επίσης και την ικανότητα να κατανοούν τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών μας και να τις μεταφράζουν σε αποτελεσματικές λύσεις.

  Προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε τεχνολογική πρόκληση

  Δεδομένου ότι καμία επιχείρηση είναι ίδια με καμία άλλη, έτσι και οι τεχνολογικές ανάγκες τους είναι πάντα μοναδικές. Σαν Dataways πιστεύουμε ακράδαντα στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η συνεχόμενη επένδυση στην τεχνολογία είναι απαραίτητα αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός, αλλά ένα μέσο για την επίτευξη στρατηγικών στόχων. Οι αρχιτέκτονες πληροφορικής μας συνεργάζονται στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουν πλήρως τις επιχειρηματικές διαδικασίες, τις προκλήσεις και τις ανάγκες τους. Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις που βελτιστοποιούν τη λειτουργία των πελατών μας, ενισχύουν την αποδοτικότητα και προωθούν την ανάπτυξη τους.

  Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη

  Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε επιτυχημένης επιχειρηματικής σχέσης, και εμείς θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την εδραίωση και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, υπερβαίνοντας σταθερά τις προσδοκίες. Οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται βασίζονται σε εμάς για την έγκαιρη παράδοση των έργων, την αξιόπιστη υποστήριξη και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Με το να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των πελατών μας, τη διαφάνεια σε οποιαδήποτε υλοποίηση και την άμεση ανταπόκριση σε οτιδήποτε χρειαστούν, διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

  Εξαιρετική εμπειρία πελατών

  Όντας μιας άκρως πελατοκεντρική εταιρία, πιστεύουμε ότι η παροχή εξαιρετικής εμπειρίας στον πελάτη είναι εξίσου σημαντική με την παροχή εξαιρετικών λύσεων. Από την αρχική γνωριμία έως το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας λύσης, καθώς και στη συνεχόμενη υποστήριξη της, παρέχουμε στους πελάτες μας μιας άκρως θετική εμπειρία.

  Η αμεσότητα στην προσέγγιση μας διασφαλίζει ότι όλοι οι πελάτες μας αισθάνονται ότι είναι ασφαλής και υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους μαζί μας. Ακούμε με προσοχή τις ανησυχίες τους, παρέχουμε σαφή και συνεχόμενη επικοινωνία προσπαθώντας πάντα να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους. Και αυτός είναι ο λόγος όπου το feedback των πελατών μας προς εμάς παραμένει στην πιο υψηλή δυνατή βαθμίδα, 23 χρόνια τώρα.

  Συνεχής μάθηση και καινοτομία

  Στον δυναμικό κόσμο της τεχνολογίας, για να παραμείνει κάποιος μπροστά, απαιτείται συνεχής μάθηση και προσαρμογή. Για αυτό το λόγο και η εταιρία μας έχει υιοθετήσει και καλλιεργήσει μια κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας. Επενδύουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν πάντα ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου του ΙΤ. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες μας λύσεις αιχμής που βελτιώνουν τις επιχειρήσεις τους και τους κρατούν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

  -//-

  Σε μια κορεσμένη αγορά, η αναγνώρισή της εταιρίας μας ως αξιόπιστου συνεργάτη στο κομμάτι του ΙΤ αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας στην αριστεία. Στην Dataways, διαφοροποιούμαστε αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μας, προσαρμόζοντας τις λύσεις στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία, υιοθετώντας τη συνεχή μάθηση και την καινοτομία και παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη.

  Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι οι επαγγελματίες πληροφορικής και τα εταιρικά ΙΤ τμήματα αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλές προκλήσεις. Η επιλογή ενός αξιόπιστου συνεργάτη μπορεί να σας προσφέρει την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία αυτές τις προκλήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και  οικοδομήστε μαζί μας την επόμενη ημέρα όπου η τεχνολογία θα αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για τον οργανισμό σας.

  Close menu