• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Dataways & Cisco webinar in the aftermath | Λεπτομέρειες

  Post Image

  Dataways & Cisco webinar in the aftermath | Με επιτυχία διεξήχθη το Webinar που διοργάνωσε η Dataways και η Cisco με θέμα: «Αποκτήστε ορατότητα & έλεγχο στο δίκτυο σας με το Cisco Identity Services Engine (ISE)»

  Οι ομιλητές του webinar, κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης, CEO Dataways, η κα. Κωνσταντίνα Συντίλα – Cyber Security Sales Specialist Leader Cisco | Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρoς, Μάλτα και η κα. Αργυρώ Νικολάτου – Technical Solution Specialist Cisco, παρουσίασαν σε ένα αμιγώς τεχνολογικό κοινό, σύγχρονες προσεγγίσεις και λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε ΙΤ τμήμα σε κάθε εταιρία, όσον αφορά την πρόσβαση των χρηστών της στο δίκτυο, που πλέον γίνεται από διαφορετικά σημεία, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πολλές φορές από ετερογενείς συσκευές και περιβάλλοντα.

  Λευτέρης Τσακιρίδης: «Θέλω να επισημάνω ότι η Dataways έχει επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό και ευρύτερα τεχνογνωσία και συνεχίζουμε να επενδύουμε στο ICT security γιατί αποτελεί κύριο ρόλο στην απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας/τελικού μας πελάτη. Η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός αυτής, είναι αρωγός επιχειρησιακής λειτουργίας για κάθε εταιρία. Αυτός είναι και ο λόγος φυσικά που επενδύουμε σε state-of-the-art λύσεις από αξιόπιστους συνεργάτες όπως η Cisco της οποίας αποτελούμε Premier Certified partners για περισσότερα από 18 χρόνια!».

  Κωνσταντίνα Συντίλα: «Αυτό που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα με την έναρξη της πανδημίας του covid είναι ότι η περίμετρος του δικτύου με την παραδοσιακή έννοια έχει αρχίσει να εξαφανίζεται, γιατί αρκετές επιχειρήσεις έχουν μεταφέρει τα δεδομένα τους στο cloud, οι συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο έχουν αυξηθεί κατά πολύ και συνεχίζουν να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και παράλληλα το hybrid work έχει γίνει ο standard τρόπος που εργαζόμαστε. Οι αλλαγές αυτές έχουν φέρει στο προσκήνιο τις αρχιτεκτονικές μηδενικές εμπιστοσύνης – zero trust – οι οποίες αναφέρονται πιο πολύ σε μια στρατηγική απόφαση που πρέπει να πάρει ένας οργανισμός και δεν είναι συνώνυμο με μια τεχνολογία.»

  Αργυρώ Νικολάτου: «Πολλές εταιρίες χρειάζονται το Cisco ISE για να δουν τι υπάρχει ανά πάσα στιγμή στο δίκτυο τους με πολλές λεπτομέρειες (Asset Visibility), για να δημιουργήσουν policies για το ποιος χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία του δικτύου (Access Control), για να έχουν μια ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των guests (Guest Access), για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος που να επιτρέπει στους υπαλλήλους να συνδέονται με τις προσωπικές της συσκευές (BYOD & enterprise mobility), για την απλοποίηση του δικτύου τους με την τμηματοποίηση τους χωρίς τη δημιουργία VLAN’s (Segmentation).»

  Το recording του webinar είναι διαθέσιμο σε όλους όσους συμμετείχαν, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησαν με την ηλεκτρονική τους παρουσία.

  Εάν έχετε και εσείς ερωτήσεις σχετικά με το πώς μπορεί η επιχείρηση σας να εξασφαλίσει απόλυτο έλεγχο και ορατότητα στο δίκτυο της, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ask@dataways.gr, μέσω της ιστοσελίδας μας dataways.gr ή στο 2310 953 953.

  Close menu