• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Dataways @ Fortune Greece – Power of Innovation

  Post Image

  “Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τοπίο πληροφορικής, όπου η καινοτομία είναι το κλειδί της επιτυχίας, η Dataways βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης πρωτοποριακών λύσεων στις υπηρεσίες cloud.”

  Τη χαρά να συμμετέχουμε σαν ενεργά μέλη μιας πολύ ξεχωριστής ομάδας εταιριών είχαμε πρόσφατα σα Dataways. Συγκεκριμένα ο CEO της εταιρίας μας, Λευτέρης Τσακιρίδης, συμμετείχε στη δράση του Fortune Greece “Power of Innovation”, τόσο μέσω μιας συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης στο Special Issue του Οκτωβρίου, όσο και με την ομιλία του στο panel του “Power of Innovation Event”, που έλαβε μέρος στο Life Gallery Athens Hotel στην Εκάλη.

  Τόσο στη συνέντευξη με τη δημοσιογράφο του Fortune, κα. Μαρία Ακριβού, όσο και στο panel υψηλού κύρους που έλαβε χώρα στο event, το θέμα που συζητήθηκε είναι ο δυναμικός κόσμος του ψηφιακού μετασχηματισμού και συγκεκριμένα η επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω τεχνολογιών cloud.

  Λευτέρης Τσακιρίδης, CEO Dataways

  “Η επένδυση σε ιδιόκτητη υποδομή cloud (Cyano Cloud) μάς έδωσε εξαρχής μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: ευελιξία και customer-tailored υπηρεσίες. Το ποσοστό διατήρησης των πελατών μας είναι σταθερά πάνω από 97%, καθώς οικοδομούμε μακροχρόνιες σχέσεις, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη, τακτικές ενημερώσεις και προληπτικές προτάσεις για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών τους.”

  Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

  Επιπλέον μπορείτε να δείτε το πάνελ του Power of Innovation event που συμμετείχε ο CEO της εταιρίας μας εδώ.

  Close menu