• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Η Dataways Gold Partner της Digital Realty

  Post Image

  Εστιάζοντας πάντοτε στην προσφορά υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στοχευμένα στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες των επιχειρήσεων, σας ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό, ότι διευρύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Digital Realty, την παγκόσμια ηγέτιδα στο χώρο των Datacenters αποτελώντας πλέον Digital Realty Gold Partner.

  Επεκτείνοντας το εύρος των κορυφαίων υπηρεσιών του Cyano Cloud, που μας καθιέρωσαν σαν έναν από τους πιο σημαντικούς cloud providers στην Ελλάδα, εντάσσουμε δυο νέες κατηγορίες υπηρεσιών στο portfolio μας:

  Cyano Global Collocation Services

  Υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε τα ΙΤ συστήματα σας, σε οποιοδήποτε datacenter της Digital Realty τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο σύνολο των datacenter της παγκοσμίως. Με αυτό τον τρόπο μια εταιρία αναβαθμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό παράγοντες όπως: το επίπεδο της επιχειρησιακή της συνέχειας, φυσική ασφάλεια, ευελιξία, συμμόρφωση με κανονιστικά πλαίσια, τοπική παρουσία σε ομάδες ενδιαφέροντος κ.α.

  Cyano Global Connectivity Services

  Η νέα αυτή υπηρεσία επιτρέπει σε κάθε εταιρία να επεκτείνει το εταιρικό της δίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με την απευθείας σύνδεση των ΙΤ υποδομών της σε όποιο datacenter της Digital Realty και εάν φιλοξενούνται, με οποιοδήποτε από τα 300+ datacenter της. Επιπλέον, με την ίδια αμεσότητα μπορεί να επιτευχθεί η απευθείας σύνδεση με οποιαδήποτε public cloud πλατφόρμα επιλέξει ο πελάτης.

  Με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Digital Realty, στρατηγικά τοποθετημένα σε πάνω από 25 χώρες, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Collocation & Connectivity σε οποιαδήποτε τοποθεσία χρειάζεστε. Αυτή η απαράμιλλη παγκόσμια εμβέλεια παρέχει πολλαπλά οφέλη στην επιχείρηση σας, όπως:

  • Υψηλή Αξιοπιστία και Διαθεσιμότητα υποδομών.
  • Κορυφαία φυσική ασφάλεια για την υποδομή σας.
  • Κορυφαίες επιλογές συνδεσιμότητας υψηλής ταχύτητας.
  • Ευελιξία και εύκολη επεκτασιμότητα ανάλογη των μεταβαλλόμενων αναγκών σας.
  • Συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • Μειωμένος κίνδυνος απώλειας δεδομένων σε περίπτωση τοπικής καταστροφής (disaster recovery).
  • Καλύτερη διαχείριση ανθρώπινων πόρων του ΙΤ τμήματος.
  • Περιβαλλοντικά υπεύθυνη υποδομή με ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και πρακτικές, με τη χρήση πράσινων πηγών ενέργειας.

  Η Dataways είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που αποτελεί επίσημο Gold Partner των υπηρεσιών της Digital Realty. Γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ήδη άρρηκτη συνεργασία των δύο εταιριών, εδώ και μια δεκαετία.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

  Προγραμματίστε μια online συνάντηση με έναν cloud μηχανικός μας πατώντας εδώ.

  Close menu