• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Live Webinar Dataways & Cisco: Αποκτήστε ορατότητα & έλεγχο στο δίκτυο σας

  Post Image

  H Dataways και η Cisco σας προσκαλούν την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, 10:00 π.μ., στο online webinar με θέμα: «Αποκτήστε ορατότητα & έλεγχο στο δίκτυο σας με το Cisco Identity Services Engine (ISE)»

  Η κινητικότητα σήμερα είναι από τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά της καθημερινής εργασίας. Η πρόσβαση απαιτείται να γίνεται από διαφορετικά σημεία, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πολλές φορές από ετερογενείς συσκευές και περιβάλλοντα.

  Ο παραδοσιακός έλεγχος πρόσβασης στο δίκτυο είναι πλέον δύσκολο να εφαρμοστεί καθώς απαιτεί χρόνο, μειώνοντας εν τέλει την ευελιξία της επιχείρησης ή του οργανισμού. Για το λόγο αυτό απαραίτητη είναι η ύπαρξη πολιτικών πρόσβασης που θα καθορίζονται σε ένα σημείο, θα εφαρμόζονται καθολικά και θα λαμβάνουν υπόψη χαρακτηριστικά πλαισίου, όπως ο χρόνος, ο τόπος, η τοποθεσία, η φύση του υποκειμένου και αντικειμένου, κ.ά.

  Εγγραφείτε στο hands-on περιεκτικό webinar από εξειδικευμένα ICT Security στελέχη της Cisco και της Dataways, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη ορατότητα & έλεγχο (Access Control) στο δίκτυο του χώρου εργασίας σας με τη λύση Identity Services Engine (ISE) της Cisco.

  Close menu