• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Network & Communications Award στα Impact Bite Awards

  Post Image

  Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την εταιρία μας!

  Συγκεκριμένα η Dataways έλαβε μαζί με την HPE και την Μασούτης ΑΕ το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Network & Communications» των φετινών Impact BITE Awards, για την υλοποίηση του έργου δικτυακού περιβάλλοντος υψηλής τεχνολογίας για εργαζομένους, συνεργάτες και προμηθευτές της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Διαμαντής Μασούτης Α.Ε..

  Η προμήθεια και η υλοποίηση του έργου αφορά το σύνολο των καταστημάτων της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Το έργο βασίζεται στην κορυφαία τεχνολογία HPE Aruba η οποία επιλέχτηκε βάσει των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και των καινοτόμων στοιχειών της. Τα κύρια εξ ’αυτών είναι τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της με έμφαση στην ενισχυμένη ασφάλεια και την έξυπνη διαχείριση συσκευών, η κεντρική διαχείριση μέσω Cloud με το HPE Aruba Central, η αυξημένη ταχύτητα πρόσβασης σε όλα τα σημεία, η παρακολούθηση του εξοπλισμού σε πραγματικό χρόνο με έγκαιρο εντοπισμός ανησυχητικών ενδείξεων (με τη βοήθεια AI analytics), καθώς και η παροχή σημαντικών πληροφοριών για τη συμπεριφορά των πελατών μέσω presence analytics.

  Ο CEO και Εμπορικός Διευθυντής της Dataways, Ελευθέριος Τσακιρίδης, δήλωσε σχετικά:

  «Βραβευμένος συνδυασμός για ένα άκρως επιτυχημένο έργο!

  Μασούτης: Ένα εμπνευσμένο τμήμα IT με όραμα και πλάνο το οποίο αξιώνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης η οποία αποδέχεται, επενδύει και υλοποιεί το προτεινόμενο σχέδιο.
  HPE: Κορυφαίος κατασκευαστής με τεχνολογίες αιχμής.
  Dataways: Διαχρονικά αξιόπιστος συνεργάτης προστιθέμενης αξίας, ο οποίος σχεδίασε, προγραμμάτισε και υλοποίησε το έργο, καλύπτοντας πλήρως όλα τα θέματα υποστήριξης, after sales, καθώς και τη συνολική προστασία της επένδυσης.

  Η διάκρισή μας με το Silver Award στα Impact BITE Awards 2021 είναι η 5η συνολικά για το 2021 και αποτελεί με τη σειρά της την επιβράβευση ότι συνεχίζουμε να παραμένουμε πιστοί στις πελατοκεντρικές αξίες της εταιρίας μας.»

  Τα Impact BITE Awards 2021 διοργανώθηκαν για δέκατη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Η Dataways αποτελεί HPE Business Partner και διαθέτει μια πιστοποιημένη ομάδα τεχνικών οι οποίοι διαθέτουν την κατάλληλη γνώση και εμπειρία να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να υποστηρίξουν ένα ευρύ portfolio ICT λύσεων.

  Close menu