• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • TechSaloniki 2022 | Ψάχνουμε τα νέα μέλη της “dream team” μας

  Post Image

  Με σταθερή πορεία συνεχόμενης ανάπτυξης για ακόμη μια χρονιά, η Dataways, συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες ICT στον Ελληνικό χώρο, χάρη φυσικά στους ανθρώπους της, οι οποίοι αποτελούν και το κέντρο δημιουργίας αξίας για την εταιρία.

  Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό για την στελέχωση μιας ομάδας με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία είναι μια συνεχής διεργασία. Και για αυτό το λόγο φροντίσαμε η εταιρία μας να αποτελεί έναν προορισμό για ανθρώπους από διαφορετικά backgrounds και lifestyles, με αγάπη και ταλέντο για τις τεχνολογίες ICT.

  H Dataways είναι εταιρία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ICT) με έδρα την Θεσσαλονίκη που μετράει φέτος 22 χρόνια ζωής και έχει σαν κύριες αγορές δραστηριοποίησης τόσο την Ελληνική όσο και το εξωτερικό σε ένα σύνολο 10 χωρών. Η εταιρία προσφέρει σύγχρονες & βραβευμένες λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών σε τέσσερις κύριους τομείς: Cloud / ISP, ICT Security, Integration, Collaboration (iNODE).

  Από την ίδρυση της εταιρίας οι αξίες του σεβασμού, της διαφάνειας, της συνεργασίας και του άμεσου feedback, διαμόρφωσαν την κουλτούρα τμας και αποτελούν άξονες καλωσορίσματος κάθε νέου μέλους στην ομάδα της. Η ομάδα μας λειτουργεί σαν σύνολο, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Το κάθε μέλος φέρνει στο τραπέζι ένα μοναδικό σετ προσωπικών χαρακτηριστικών και επαγγελματικής εξειδίκευσης. Ο πλουραλισμός των απόψεων είναι κάτι που όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτος και σεβαστός από την εταιρία μας αλλά ενθαρρύνεται σε καθημερινή βάση.

  Η εταιρία επιδιώκει κάθε μέλος της ομάδας της να νιώθει όμορφα που ανήκει σε αυτή. Στόχος είναι ο καθημερινός ερχομός στα γραφεία της να είναι μια διαδικασία ευχάριστη και ο κάθε ένας εργαζόμενος να αισθάνεται ότι έρχεται σε ένα παραγωγικά οικείο – οικογενειακό χώρο. Για αυτό τον λόγο και τα γραφεία της εταιρίας σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με την εργασιακή φιλοσοφία της.

  Η συνολική αίσθηση που αποκομίζει κάποιος εργαζόμενος είναι μια αίσθηση αμεσότητας. Αμεσότητα στην ενσωμάτωση του στην ομάδα μας εάν είναι νέος στην εταιρία. Αμεσότητα στην επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα και την διεύθυνση έτσι ώστε η άποψη του να ακούγεται και να προσμετράτε στις αποφάσεις. Αμεσότητα στις καθημερινές του επαφές με τους πελάτες μας έτσι ώστε να υπάρχει προσωποποιημένη προσέγγιση σε κάθε επικοινωνία μαζί τους.

  Επεκτείνοντας συνεχώς το portfolio λύσεων στα δυναμικά κομμάτια του Cloud και του ICT Security όπου η εταιρία έχει ήδη να επιδείξει πολύ σημαντική τεχνογνωσία, και σε συνδυασμό με τα ολοένα αυξανόμενα projects προς υλοποίηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ομάδα της Dataways μεγαλώνει με δύο νέους μηχανικούς.

  Η εταιρία μας, αποτελώντας ιδρυτικό μέλος, συμμετέχει στο TechSaloniki 2022, αναζητώντας κυρίως μηχανικούς Cloud και ICT Security. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν περισσότερα και να στείλουν τα βιογραφικά τους πατώντας παρακάτω.

  Φυσικά η εταιρία είναι έτοιμη να γνωρίσει και να συνομιλήσει με όλες και όλους όσους προσέλθουν στο TechSaloniki 2022, στις 28 & 29 Μαΐου, στην αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

  Eάν και οι συνεντεύξεις για εργασία είναι συνήθως αγχωτικές για τους περισσότερους, το TechSaloniki είναι ένας χώρος όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

  Close menu