Υποδομή Datacenter

Μέγιστη διαθεσιμότητα και αδιάλειπτη λειτουργία

Εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες υποδομής Datacenter, που παρέχουν αξιοπιστία, ευελιξία, επεκτασιμότητα και δυνατότητα συνεργασίας με άλλα συστήματα που είτε προϋπάρχουν, είτε θα εγκατασταθούν μελλοντικά για να ολοκληρώσουν τις ανάγκες ενός έργου.

Arrow

Βελτιστοποιήστε την IT υποδομή σας και μειώστε τα κόστη σας, μέσω κλιμακούμενης υπολογιστικής ισχύος και χωρητικότητα αποθήκευσης, επιτρέποντας την αποτελεσματική ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών και φόρτων εργασίας.

Arrow

Η υποδομή εικονικών υπολογιστών γραφείου (VDI) σας επιτρέπει να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο εργασίας σας για κάθε εργαζόμενο μέσω ασφαλούς και ευέλικτης πρόσβασης σε desktop environment, από οποιαδήποτε συσκευή και γεωγραφική τοποθεσία.

Arrow

Από τη δικτύωση, την server υποδομή, την αποθήκευση και την κυβερνοασφάλεια, προσφέρουμε μέσω μιας εξαιρετικά έμπειρης ομάδας, μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Arrow

Βελτιστοποιήστε τη συνδεσιμότητα του Data Center σας και θωρακίστε την επιχειρηματική σας συνέχεια, με λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές τεχνολογικές σας ανάγκες τόσο βάση τεχνολογίας όσο και οικονομικής απόδοσης.

Arrow

Μεγιστοποιήστε τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία των δεδομένων σας με τα πλέον σύγχρονα συστήματα storage από τους leading vendors. Οι λύσεις μας αξιοποιούν state-of-the-art τεχνολογίες αποθήκευσης για παροχή αποτελεσματικής διαχείρισης και πρόσβασης στα δεδομένα.

Arrow

Οικονομικά αποδοτικές και προσαρμόσιμες λύσεις προστασίας δεδομένων και αποκατάστασης από καταστροφές που θα διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από τις φυσικές ή τεχνολογικές προκλήσεις που προκύπτουν.

Μεταμορφώστε την υποδομή του Datacenter σας

Οι εξειδικευμένοι IT Networks μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να σχεδιάσουν τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας επιχείρηση.

Ένας έμπειρος μηχανικός είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να εξευρευνήσετε ποια είναι η κατάλληλη υλοποίηση που εξυπηρετεί τις μοναδικές σας ανάγκες.

Close menu