Καταχώρηση ονομάτων

H DATAWAYS ως εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων διαδικτύου από την EETT με κατάληξη [.gr] και προσφέρει σε φορείς ονομάτων ή/και σε μεταπωλητές την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης ονομάτων διαδικτύου με κατάληξη «.gr». H διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη μέσω ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης με αυτόματες υπενθύμιση λήξης και είναι εύκολα προσβάσιμη από το σύνδεσμο https://registrar.dataways.gr/.

Φιλοξενία εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο (Web & EmailHosting) για ιστοσελίδες με υπόβαθρο PHP και MySQL σε κοινόχρηστους servers. H DATAWAYS διαθέτει για την υπηρεσία αποδοτικούς εξυπηρετητές, ταχύτατες γραμμές, υψηλή τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη στα sites που φιλοξενεί. Παρέχει πρόσβαση σε control panel για την διαχείρηση της υπηρεσίας και εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες, ποιότητα λειτουργίας, έλεγχο και τεχνική κάλυψη, καθώς και στατιστική ανάλυση επισκεψιμότητας. Με τον τρόπο αυτό, η φιλοξενία ενός web site δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μια επιτυχημένη εταιρική παρουσία στo Internet.

Σε περιπτώσεις που οι απαιτήσεις φιλοξενίας ή ασφάλειας χρειάζονται αποκλειστικούς servers προτρέπουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν την εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσία IaaS που προσφέρουμε.Κατοχύρωση Domain Names

H DATAWAYS ως εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων διαδικτύου από την EETT με κατάληξη [.gr] και προσφέρει σε φορείς ονομάτων ή/και σε μεταπωλητές την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης ονομάτων διαδικτύου με κατάληξη «.gr». H διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη μέσω ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης με αυτόματες υπενθύμιση λήξης και είναι εύκολα προσβάσιμη από το σύνδεσμο https://dwh.dataways.gr/index.php.

Υπηρεσίες Internet

Η Dataways με την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει ως ISP μπορεί να σας προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες Internet με προσωποποιημένη και άμεση υποστήριξη που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.