• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Κορυφαία περιμετρική ασφάλεια με το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος!

  Post Image

  Στο δυναμικό τοπίο της σημερινής ψηφιακής εποχής, όπου τα δεδομένα αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των επιχειρηματικών λειτουργιών, η σημασία ισχυρών μέτρων κυβερνοασφάλειας είναι πιο κυρίαρχη από ποτέ. Στην πρώτη γραμμή αυτής της αμυντικής στρατηγικής βρίσκεται ένας ακλόνητος φύλακας – το Firewall.

  Ένα Firewall όμως δεν είναι απλά ένα «κουτί». Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της περιμετρικής ασφάλειας μιας εταιρίας και αφορά κάθε λειτουργία της, τόσο onpremise όσο και σε cloud περιβάλλοντα.

  Σα Dataways, γνωρίζοντας βέλτιστα τον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας καθώς και τις ανάγκες της αγοράς, διαμορφώσαμε μαζί με τους συνεργάτες μας στη Cisco ένα πρόγραμμα αγοράς νέων Cisco Firewalls που ευθυγραμμίζεται άρρηκτα με τις προτεραιότητες περιμετρικής ασφάλειας κάθε εταιρίας.

  H τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει με την 24ετή εμπειρία μας αλλά και ως Cisco Premier Partner, μας επιτρέπει να παρέχουμε απρόσκοπτη ενσωμάτωση κάθε Firewall στις υπάρχουσες δομές κάθε επιχείρησης, καθώς και υποστήριξη για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης τους. Επιπλέον, πέρα από την ενσωμάτωση, οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και σε υπηρεσίες διαχείρισης που συμπληρώνουν και ενισχύουν τις λειτουργίες ασφαλείας σας.

  Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να εξερευνήσουμε μαζί τη Cisco Firewall λύση που σας εξυπηρετεί καλύτερα και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες πληροφορίες για το πως μπορείτε να προσαρμόσετε το IT budget σας.

  Close menu