• Κατηγορίες

 • Ενημερωθείτε πρώτοι για τις υπηρεσίες, νέα και δράσεις της εταιρίας μας.
  *We promise not to spam!

 • Dataways & Cisco ICT Security webinar in the aftermath

  Post Image

  Με επιτυχία διεξήχθη το OnlineWebinar που διοργάνωσε η Dataways και η Cisco με θέμα: «Eξασφαλίστε πολυεπίπεδη ασφάλεια για το σύνολο της επιχείρησής σας».

  Ένα αμιγώς τεχνολογικό κοινό (IT Managers, CIO’s, CSO’s…) είχε την ευκαιρία να ακούσει πώς μια εταιρία αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Cloud Based λύσεις ICT Security της Cisco – Νο1 Security Vendor, όσο και τη δύναμη που προσφέρει μια πραγματικά εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, μπορεί να εξασφαλίσει πολυεπίπεδη ασφάλεια που ανά πάσα στιγμή μπορεί να την προσαρμόσει δυναμικά στις λειτουργικές και οικονομικές της δυνατότητες. 

  Μπορείτε να δείτε το recording του webinar εδώ: 

  Οι panelists, κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης, CEO Dataways, η κα. Silivia Reis, Cyber Security Expert από τη Cisco και ο κ. Σταύρος Σαλονικιάς, ICT Security Expert της Dataways, παρουσίασαν σύγχρονους τρόπους, λύσεις και πρακτικές θωράκισης της επιχειρησιακής λειτουργίας από σύγχρονες απειλές.

  Ελευθέριος Τσακιρίδης: «Η ανάγκη επικοινωνίας και ενημέρωσης των επιχειρήσεων μας ώθησε στην διεξαγωγή αυτού του webinar που αναφέρεται στις ΚΥΡΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και της υψηλής διαθεσιμότητας – HighAvailability. Η εμπειρία και τεχνογνωσία δύο δεκαετιών που προέκυψε από την ανάληψη σημαντικών και πολύπλοκων υποδομών μας οδήγησε τα τελευταία 4 έτη να σχηματίσουμε μία εξειδικευμένη ομάδα  ICTSecurity με άτομα με πολυετή εμπειρία και πολύ υψηλό εκπαιδευτικό υπόβαθρο – PhD».

  Silvia Reis: ” With company assets increasing as more and more devices are connected, users using a broad set of both personal and corporative devices to do their job, the movement many organizations are making to move workloads to the cloud, the decentralization we now face with the pandemic brings serious challenges to the way we used to think about cybersecurity. Effective cybersecurity nowadays requires not just an effective attack block but a combination with an effective visibility of your surface.”

  Σταύρος Σαλονικιάς: «To online τοπίο έχει αλλάξει με τις επιθέσεις να είναι πλέον Advanced*– στοχευμένες, συντονισμένες και με πολύ συγκεκριμένο σκοπό, Persisted* – εάν αποτύχει την πρώτη φορά δεν την ξεχνάμε και θεωρούμε ότι είμαστε προστατευμένοι και φυσικά οι απειλές Threats* –έχουν πλέον την δυνατότητα με τα σύγχρονα τεχνικά μέσα να υλοποιηθούν οι επιθέσεις. Τα παραδοσιακά αντίμετρα δεν είναι αρκετά πλέον και για αυτό το λόγο χωρίς την εκπαίδευση και συμμετοχή των χρηστών κανένα αντίμετρο δεν είναι αποτελεσματικό.

  Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία πέραν όχι μόνον να πληροφορηθούν για τις cutting edge λύσεις στο cloudsecurity και την αναλυτική παρουσίαση της ευκολίας διαχείρισης τους από ένα ΙΤ τμήμα αλλά και να απαντήσουν σε ένα σύνολο ερωτήσεων (polling) σχετικά με το επίπεδο security των εταιριών τους.

  Τα αποτελέσματα του polling είναι πολύ ενδιαφέροντα καθώς βλέπουμε ότι όλο και περισσότερο γίνεται αντιληπτό από τις εταιρίες ότι η ασφάλεια συνδέεται άμεσα με τη δυνατότητα λειτουργίας τους και ότι η προσέγγιση της «ασφάλειας ως υπηρεσία» επιταχύνει κατά πολύ το βαθμό θωράκισης της εταιρίας από online απειλές επιτρέποντας ταυτόχρονα τη δυναμική προσαρμογή των υπηρεσιών αυτών στις δεδομένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης (οικονομικές, άνθρωποι, ΙΤ τμήμα, κ.ο.κ.).

  Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε το PDF με τις απαντήσεις εδώ.

  Εάν έχετε και εσείς ερωτήσεις σχετικά με το πώς μπορεί η επιχείρηση σας να εξασφαλίσει την επιχειρησιακή της συνέχεια μέσω των δυναμικών OpEx Cloud Based λύσεων ICT Security της Cisco & της Dataways, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ask@dataways.gr, μέσω της ιστοσελίδας μας dataways.gr ή στο 2310 953 953.

  Μπορείτε να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn και στο Facebook.

  LinkedIn | Facebook

  #Dataways #Cisco #ICTSecutity

  *APT’s = Advanced Persisted Threats | Όρος χαρακτηρισμού των νέων – sophisticated – online απειλών – link.

  Close menu