Ήρθε η νέα έκδοση του iNODE Connectware 1.9.2

 •  Η Dataways παρουσιάζει τη νέα έκδοση iNODE Connectware 1.9.2, με προηγμένα νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας.

  Η νέα έκδοση, με την προσθήκη πολλών νέων δυνατοτήτων, διευρύνει περαιτέρω το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως και ολοκληρωμένα την ασφαλή ψηφιακή λειτουργία μιας επιχείρησης.

   

  Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.9.2. είναι:

   

  • Multi Factor Authentication support (MFA)

  Δυνατότητα χρήσης του Cisco Duo Security για μεγαλύτερη ασφάλεια με τη δυνατότητα Multi Factor Authentication. Παρέχεται υποστήριξη για το Duo MFA στις ακόλουθες υπηρεσίες iNODE:

   1. Admin Web UI
   2. User Portal
   3. Remote VPN Access for L2TP and OpenVPN
   4. Collaboration Suite
   5. GroupWARE/Webmail

  Βελτιώσετε την ασφάλεια του συστήματος σας, ενσωματώνοντας την πλέον σύγχρονη και απλή λύση των Duo MFA Services. 
  (Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία εδώ)

   

  • Proxy Server HTTPS filtering και ICAP support

  Το HTTPS traffic inspection είναι τώρα δυνατό μέσω κατάλληλης ρύθμισης του Proxy server, ο οποίος είναι επίσης σε θέση να ελέγχει το περιεχόμενο πριν το μεταβιβάσει στον χρήστη και να αποκλείσει γνωστά κακόβουλα προγράμματα. Για την ενεργοποίηση του Proxy Content filtering είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

   

  • Collaboration Suite με άμεση ενσωμάτωση Calendars & Address Books

  Όλα τα ημερολόγια και τα βιβλία διευθύνσεων που είναι προσβάσιμα από τους χρήστες είναι πλέον διαθέσιμα στο Collaboration Suite, σε συμφωνία με τα δικαιώματά πρόσβασης και τις άδειες τους, χωρίς να χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια.

   

  • Βελτιωμένη υποστήριξη CalDAV & CardDAV

  Οποιοσδήποτε CalDAV/CardDAV client έχει τη δυνατότητα να δει προσωπικά ή κοινόχρηστα ημερολόγια και βιβλία διευθύνσεων. Οι συσκευές iOS έχουν εγγενή υποστήριξη CalDAV / CardDAV, επιπλέον όμως υπάρχουν διαθέσιμα plugins και για άλλες πλατφόρμες. Έτσι, μπορείτε να μοιραστείτε τα ημερολόγια και τα βιβλία διευθύνσεων του iNODE Mail Server, σε οποιαδήποτε συσκευή.

   

  • Εύκολο iOS device provisioning

  Απλοποιημένο user provisioning για iOS συσκευές έτσι ώστε κάθε χρήστης να είναι σε θέση να ρυθμίσει τη συσκευή του πλέον εύκολα, σαρώνοντας απλά με την κάμερα της συσκευής ένα QRCode στο portal του χρήστη. Δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες διαχείρισης. Η ρύθμιση παραμέτρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και βιβλίου διευθύνσεων θα διαμορφώνεται εύκολα και αυτόματα σε κάθε συσκευή του χρήστη, διαβάζοντας απλώς τον κώδικα QR.

   

  • Βελτιώσεις ασφαλείας

  Προσθήκη πολλών νέων δυνατοτήτων για την ενίσχυση της ασφάλειας στο σύστημα, ενημερώνοντας το λογισμικό με security patches και ενισχυμένη ασφάλεια του WebUI.

   

  Όλοι οι πελάτες με ενεργά συμβόλαια υποστήριξης συστήνεται να αναβαθμίσουν την εγκατάστασή τους στην έκδοση 1.9.2 για καλύτερη υποστήριξη και αναβαθμισμένη ασφάλεια και απόδοση.

  «Όπως πάντα η αναβάθμιση είναι δωρεάν για εταιρικούς χρήστες με ενεργό ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης.»

   Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα έκδοση στα iNODE v1.9.2 Release Notes εδώ.