H Dataways συμμετέχει στο Cisco Experience Athens

 • Η Dataways με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της - σαν Premier Partner Sponsor - στο Cisco Experience event στις 9 Μαΐου στο Hellenic Cosmos (theater), στην Αθήνα.

  Στο περίπτερο της εταιρίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους της και να ενημερωθούν από κοντά για τις πλέον σύγχρονες, βραβευμένες λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών που μπορεί να τους προσφέρει σε θέματα Cloud / ISP, IT Infrastructure, IT Security & το iNODE Connectware.

  Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τομέα της εταιρικής ψηφιακής ασφάλειας (IT Security). H Dataways από 01.05.2019 ξεκίνησε να λειτουργεί ως Managed Security Service Provider (MSSP) έχοντας πλέον την δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα της Cisco – Νο1 security vendor στον κόσμο - με συνδρομητική μορφή (η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει συνδρομητικές υπηρεσίες Cisco Security).

  Με εμπειρία από την μεγάλη εγκατεστημένη βάση μας γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων μίας επιχείρησης είναι μία κρίσιμης σημασίας ανάγκη για τη λειτουργία της. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται ότι η ασφάλεια είναι κάτι που δεν εξαντλείται με την ύπαρξη συστήματος Antivirus ή Firewall. H συνεχής αναθεώρηση της πολιτικής ασφάλειας και η χρήση όλο και πιο έξυπνων εργαλείων security κάνει τα συστήματα IT πιο ανθεκτικά σε στοχευμένες ή μη στοχευμένες κακόβουλες επιθέσεις.

  Η ασφάλεια των υποδομών ΙΤ είναι ένας τομέας όπου η εταιρία μας διαθέτει ευρεία γνώση και εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες και λύσεις που καλύπτουν πλήρως την ψηφιακή λειτουργία μιας επιχείρησης καθώς προστατεύουν τους χρήστες και τα δεδομένα τους σε πολλαπλά επίπεδα εντός και εκτός των χώρων της κάθε εταιρίας. Και σε συνδυασμό με την ευελιξία που προσφέρει το μοντέλο MSSP και η συνδρομητική μορφή των υπηρεσιών αυτών η κάθε επιχείρηση είναι σε θέση να βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας της με τον πλέον ευέλικτο και προσιτό τρόπο.

  Μην αφήνεται την επιχείρηση σας εκτεθειμένη σε ψηφιακούς κινδύνους! Προστατέψτε την με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία της Cisco και έναν πραγματικά έμπιστο συνεργάτη για να εξασφαλίσετε την εύρυθμη και συνεχή λειτουργίας της.

  Η Dataways θέλοντας να προσφέρει πάντα στους πελάτες της, την αξιοποίηση των τελευταίων ψηφιακών τεχνολογιών και πρακτικών, συνεργάζεται άμεσα με κορυφαίους κατασκευαστές πληροφορικής και Software (Cisco, NetApp, Veeam, VMware, ESET, HPE, DELL). Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση των πλέον καταρτισμένων μηχανικών της, προσφέρει όχι μόνο την εξασφάλιση στον τελικό πελάτη ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε ανάγκη της εταιρίας του, αλλά και την απροβλημάτιστη υλοποίηση του κάθε έργου.

  Στις κορυφαίες προτεραιότητες της εταιρίας και των ανθρώπων της, είναι η παροχή άμεσης και προσωποποιημένης υποστήριξης σε όλους τους πελάτες της, με σκοπό την απόλυτη εξασφάλιση της συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας της επιχείρησης τους. Η επιτυχία των εταιριών που μας εμπιστεύονται σαν συνεργάτες είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, για αυτό το λόγο η κάθε επικοινωνία με την εταιρία μας είναι άμεση έτσι ώστε ο κάθε πελάτης, να είναι πάντα σε επαφή με έναν έμπειρο και καταρτισμένο μηχανικό.

  Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους της εταιρίας μας καθώς αποτελούν το κύριο διαφοροποιό μας στοιχείο. Αξιοποιώντας το μεγάλο φάσμα τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας είμαστε πρωταγωνίστρια εταιρία στο χώρο του ΙΤ με μεγάλες και σημαντικές συνεργασίες με εταιρίες τόσο από τον Ελληνικό όσο και τον διεθνή χώρο.

  Η εταιρία μας με σταθερές επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες, υπογραμμίζει την ικανότητα της να υλοποιεί έργα πληροφορικής – και να συμμετέχει ενεργά – σε ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τοπίο του ΙΤ χώρου, έναν τομέα που μεταβάλλεται συνεχώς δυναμικά και πρωτοπορεί όχι μόνο στην εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς.

  Η Dataways – με έδρα την Θεσσαλονίκη και κύρια αγορά της την Ελλάδα - δραστηριοποιείται σε πάνω από 10 χώρες, διανύοντας ήδη την δεύτερη δεκαετία επιτυχημένης πορείας της, παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένη στη στρατηγική της αποστολή να συνεχίσει να έχει ηγετική θέση στην Ελληνική και Διεθνή αγορά πληροφορικής και τεχνολογίας.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας: sales@dataways.gr.

  Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn και στο Facebook.

  LinkedIn | Facebook

  #dataways #ciscoexperience #ict #itsecurity #cybersecurity