Απόλυτα πετυχημένη η Cisco Experience Athens

 • H Dataways συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία σαν Premier Sponsor, στην εκδήλωση της Cisco Hellas, “Cisco Experience Athens 2019”, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου με κύριο μήνυμα: «The bridge to possible». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου από τον χώρο του ΙΤ και σημαντικά στελέχη από εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

  Η συμμετοχή της Dataways - Cisco Premier Partner -  στο event, ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο κύριος σκοπός της συμμετοχής, που ήταν η περαιτέρω γνωστοποίηση των κορυφαίων υπηρεσιών και λύσεων που μπορεί να προσφέρει η εταιρία μας και το πως μπορούν αυτές να αξιοποιηθούν από μια επιχείρηση.

  Το περίπτερό μας επισκέφτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών, όπου η ομάδα μας παρουσίασε πολλά νέα χαρακτηριστικά υπηρεσιών της Dataways, όπως οι νέες συνδρομητικές υπηρεσίες Cisco Security που μπορεί να προσφέρει (ο μοναδικός MSSP - Managed Security Service Provider στον Ελληνικό χώρο).

  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς σχετικά με το πώς μπορούν οι εταιρίες τους να βελτιστοποιήσουν την επίτευξη των στόχων τους, να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εξασφαλίσουν την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης τους.

  Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη στην εταιρίας μας όλους όσους μας επισκέφθηκαν.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Dataways, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας: sales@dataways.gr.

   

  Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn και στο Facebook.

  LinkedIn | Facebook

  #dataways #ciscoexperience #ict #itsecurity #cybersecurity