7 Essential IT Security Tips to Shield your Business

 •  

    

  Back up your data (Cyano BaaS)

  Τα δεδομένα μιας επιχείρησης μπορούν ανά πάσα στιγμή να τεθούν σε κίνδυνο από σφάλμα χρήστη, από κακόβουλη ενέργεια (hacking), από σφάλματα συγχρονισμού ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική ή φυσική καταστροφή. Η λύση της τήρησης αντιγράφων ασφαλείας μόνο εντός της εταιρίας και όχι online, δε δίνει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα καθώς τα δεδομένα της εξακολουθούν να είναι επιρρεπή σε πιθανή καταστροφή τους. 

  H κορυφαία λύση CloudBackup (CyanoBaaS) της Dataways προσφέρει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και υψηλή διαθεσιμότητα για τα δεδομένα της εταιρίας σας. Σε περίπτωση απώλειας τους, εσφαλμένης διαγραφής τους από λάθη χρηστών κ.α. η υπηρεσία προσφέρει την δυνατότητα να υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα τα αντίγραφα ασφαλείας, έτοιμα να αποκατασταθούν.

   

   Improve Password Protection (DUO MFA)

  Με την ολοένα αυξανόμενη τάση κινητικότητας χρηστών,  απομακρυσμένης σύνδεσης για τηλεργασία αλλά και την χρήση εφαρμογών cloud, η ασφάλεια είναι, περισσότερο από ποτέ, πρωταρχικής σημασίας. Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα γίνει  εάν υποκλέψουν το συνθηματικό χρήστη (password) ενός χρήστη της εταιρίας σας;

  Η προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας πέραν από το κλασσικό συνθηματικό χρήστη για την είσοδο ενός χρήστη στις εφαρμογές της εταιρίας σας (Multi-FactorAuthentication - Αυθεντικοποίηση πολλών παραγόντων) όπως το DUOMFA της Csico , βοηθάει στο να διασφαλίσετε ότι μόνο ο συγκεκριμένος χρήστης έχει πρόσβαση στην εταιρική εφαρμογή.

  Το DUO MFA είναι μια cloud based συνδρομητική λύση που μπορεί να προσφέρει η Dataways σαν MSSP,  για την προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου αυθεντικοποίησης για την είσοδο των χρηστών στις εφαρμογές της εταιρίας (Multi Factor Authentication) και μπορεί να προστατεύσει όλες τις on-premises & cloud εφαρμογές σας, προσφέροντας στον ITAdmin πολύ μεγάλη ευκολία και ταχύτητα στην εγγραφή χρηστών, καθώς και την διαχείριση αυτών.

   

   Prevent all possible threats at the point of entry (AMP4E)

  Πλέον οι απειλές δεν είναι μόνο υιοί αλλά στοχευμένα -  έξυπνα (sophisticated) malware που χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές για να μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικά και να μπορούν να μην εντοπίζονται από τις κλασσικές μεθόδους προστασίας όπως τα antivirus. Ως αποτέλεσμα ένα και μόνο επίπεδο άμυνας δεν είναι πια αρκετό για να προστατεύσει την επιχείρηση σας και να εξασφαλίσει τη συνέχειας της  λειτουργίας της.

  Τα κλασσικά antivirus προστατεύουν τον εταιρικό χρήστη μόνο από απειλές που είναι ήδη γνωστές στον κατασκευαστή του λογισμικού. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όμως το σύστημα αδυνατεί να την εντοπίσει αφήνοντας το χρήστη και την επιχείρηση εκτεθειμένο στις απειλές αυτές.

   H συνδρομητική λύση της Dataways, CiscoAntiMalwareProtectionforEndpoints (AMP4E) -που υποκαθιστά πλήρως το antivirus- αποτρέπει ακόμα και τις πιο προηγμένες εν δυνάμει απειλές (malware, zerodayattacks, ransomware κ.λπ.) στο σημείο εισόδου τους, προστατεύοντας από τις απειλές αυτές τον χρήστη και την ίδια την επιχείρηση.  

   

   Protect your users wherever they are (Cisco Umbrella)

  Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ οι εργαζόμενοι - χρήστες μιας εταιρίας συνδέονται online από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες και συσκευές χωρίς να απαιτείται πάντα η χρήση VPN για να εργασθούν καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση των Cloud υπηρεσιών. Αυτό έχει κάνει ευάλωτο τον κάθε χρήστη μιας εταιρίας και τον αφήνει εκτεθειμένο σε κινδύνους από την περιήγηση και εργασία του στο Ιντερνέτ είτε μέσω της  χρήσης του email του και η περιμετρική ασφάλεια δε μπορεί να τον προστατεύσει όταν είναι εκτός του χώρου της εταιρίας.

  Το CiscoUmbrella (παρέχεται συνδρομητικά από την Dataways) είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να προστατεύσετε όλους τους χρήστες σας  σε λίγα μόλις λεπτά. Παρέχει ασφάλεια σε DNS & IP επίπεδα μπλοκάροντας τα αιτήματα σύνδεσης σε κακόβουλους και ανεπιθύμητους προορισμούς πριν από τη δημιουργία μίας σύνδεσης, σταματώντας έτσι τις απειλές πριν ξεκινήσουν την πορεία τους προς το δίκτυο ή τους σταθμούς εργασίας της εταιρίας σας.

    

  Make your business Highly Available (DRaaS)

  Κάθε σύγχρονη εταιρία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πιθανή μερική ή ολική καταστροφή της υποδομής της και να έχει σχέδιο για το πόσο γρήγορα θα επανακτήσει τη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών της. Φυσικά δεν μπορεί να προβλεφθεί εάν και πότε μπορεί να συμβεί μια καταστροφή, αλλά αν συμβεί κάποια, πόσος χρόνος είναι αποδεκτός μέχρι να ξαναλειτουργήσει σωστά η επιχείρησή σας; Πόσο προετοιμασμένη είναι η επιχείρηση σας σε περίπτωση κάποιας καταστροφής;

  Η υπηρεσία CloudDisasterRecovery της Dataways (CyanoDRaaS) βασίζεται στη σουίτα VeeamHighAvailability και προσφέρει την δυνατότητα για μια εταιρεία να επανέλθει λειτουργικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Η ομάδα των υψηλά καταρτισμένων και έμπειρων μηχανικών της εταιρίας μας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στην προετοιμασία της υπηρεσίας και να σας παρέχει συνεπή, αποδοτική και υψηλής ποιότητας υποστήριξη όποτε και όπου θελήσετε.

    

   Security as mindset

  Από μικρομεσαίες έως και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, τα όποια πιθανά περιστατικά παραβίασης της ψηφιακής ασφάλειας είναι συνήθως μεγάλης έκτασης και υψηλού κόστους.

  Τα μέτρα ψηφιακής ασφάλειας που ενσωματώνει μια εταιρία στην δομή της δεν είναι ποτέ αρκετά εάν δεν υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση και κατάρτιση των εργαζομένων της. Οποιοσδήποτε υπάλληλος, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορεί ακούσια να προκαλέσει κάποια ψηφιακή παραβίαση εάν δεν εκπαιδευτεί κατάλληλα.

  Η ηλεκτρονική ασφάλεια θα πρέπει να υπάρχει σαν επιχειρησιακή φιλοσοφία στην αρχή λειτουργία μιας επιχείρησης και θα πρέπει η ίδια να μπορεί να εξασφαλίζει ότι οι υπάλληλοι της κατανοούν τον τρόπο χρήσης των πόρων της, των δεδομένων της και την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας της.

    

  Ease your mind with a Trusted Partner (Επιλέξτε ένα ναξιόπιστο συνεργάτη)

  Η επιλογή ενός αξιόπιστου συνεργάτη που μπορεί να σας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ψηφιακής ασφάλειας, με υψηλή τεχνική κατάρτιση και υποστήριξη, που να καλύπτουν εξολοκλήρου τις ανάγκες της επιχείρηση σας, είναι μια πολύ σημαντική απόφαση.

  Η ασφάλεια των υποδομών ΙΤ είναι ένας τομέας όπου η Dataways διαθέτει ευρεία γνώση και εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες και λύσεις που καλύπτουν πλήρως την ψηφιακή λειτουργία μιας επιχείρησης καθώς προστατεύουν τους χρήστες και τα δεδομένα τους σε πολλαπλά επίπεδα εντός και εκτός των χώρων της κάθε εταιρίας.

  Με πολυετή εμπειρία από την μεγάλη εγκατεστημένη βάση μας γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων μίας επιχείρησης είναι μία κρίσιμης σημασίας ανάγκη για τη λειτουργία της. Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της Dataways είναι πάντα στην διάθεση σας για να σχεδιάσει την κατάλληλη λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας.  

   -- 

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας: sales@dataways.gr.

  Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn και στο Facebook.

  LinkedIn | Facebook

  #dataways #ict #itsecurity #cybersecurity