Dataways | Trusted IT Architects

 •  

   

  Η εταιρία μας προσφέρει υψηλού επιπέδου, σύγχρονες & βραβευμένες λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών σε τέσσερις κύριους κλάδους:

  Cloud/ISP, IT Security*, IT Infrastructure, iNODE Collaboration Suite.

  Κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η αμεσότητα στην σχέση με τον εκάστοτε τελικό πελάτη. Η εταιρία μας διαθέτει την κατάλληλη εξειδίκευση, εμπειρία, ευελιξία και φρεσκάδα έτσι ώστε να έχουμε μια άκρως προσωποποιημένη επαφή με κάθε επιχείρηση ή φορέα που μας εμπιστεύεται.

  Αυτό οφείλεται φυσικά στην ομάδα των ανθρώπων μας, για τους οποίους και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Η υψηλή τεχνική τους κατάρτιση, οι πιστοποιήσεις από τις κορυφαίες εταιρίες της παγκόσμιας ΙΤ σκηνής και η πολυετής τους εμπειρία σε περίπλοκες υλοποιήσεις έργων, μας έχουν δώσει δικαιωματικά τον χαρακτηρισμό ως «boutique» εταιρίας. Γιατί όχι μόνο μπορούμε να αναλάβουμε περίπλοκα έργα, μεγάλης δυσκολίας και εξειδίκευσης, αλλά και να διασφαλίσουμε τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά ότι η κάθε λύση είναι μοναδική, ιδιαίτερη και -πάντα- στα μέτρα του πελάτη μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης του.

  Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη στο πεδίο του ICT από μία εταιρία είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιχειρησιακή της λειτουργία. Η Dataways δύο δεκαετίες τώρα, έχει πετύχει να έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις, από ποικίλους επαγγελματικούς τομείς, τόσο του Ελληνικού όσο και του Διεθνή χώρου (σε πάνω από 10 χώρες του εξωτερικού).

  Με την αδιάκοπη προσπάθεια της ομάδας μας να παρέχει τη καλύτερη δυνατή λύση και υποστήριξη σε κάθε πελάτη μας και να θέτει κάθε χρόνο νέους, ακόμα πιο υψηλούς στόχους, έχουμε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη από το πελατολόγιο μας, το οποίο μας έχει δώσει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών πληροφορικής.

  Η επιμονή στην τεχνολογική αρτιότητα, η ικανότητα υλοποίησης αυξημένης δυσκολίας έργων και η συνεχής επένδυση στην γνωσιακή ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρίας, μας έχουν κερδίσει επίσης και τον σεβασμό από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρίες IT & Software με τις οποίες και έχουμε πολύ υψηλού βαθμού συνεργασία. (Cisco Premier Partner, Veeam Cloud Service Provider & Silver Partner, NetApp Gold Partner, VMware Partner, DELL Partner, HPE Partner).

  Οι πολυετείς αυτές συνεργασίες και η απόλυτη εμπιστοσύνη των συνεργατών αυτών στην Dataways, μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα στην ακμή των τεχνολογικών εξελίξεων και να μπορούμε να εφαρμόσουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε έργα τα οποία αναλαμβάνουμε.

  Το τοπίο του ΙΤ είναι ιδιαίτερα δυναμικό, απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα, με την ενεργή συμμετοχή μας στο πεδίο αυτό πρωτοπορούμε όχι μόνο στην εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς. Αυτό φαίνεται κοιτώντας συνολικά και την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας έως τώρα:

  • 19+ Χρόνια Εμπειρίας

  • 10+ Χώρες

  • 15+ Μηχανικοί

  • 1.500+ Cloud VM’s

  • 2.500+ Integration Projects

  • 2.500+ iNODEInstances

   

  *Dataways από 01.05.2019 ξεκίνησε να λειτουργεί ως Managed Security Service Provider (MSSP) έχοντας πλέον την δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα της Cisco – Νο1 security vendor στον κόσμο - με συνδρομητική μορφή με το μοντέλο MSLA.

  --

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας: sales@dataways.gr.

  Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn και στο Facebook.

  LinkedIn | Facebook

  #dataways #cisco #netapp #veeam #vmware #dell #hpe