Cyano Disaster Recovery as a Service by Dataways

 •  

  Πόσο προετοιμασμένη είναι η επιχείρηση σας σε περίπτωση κάποιας καταστροφής;

  Κάθε σύγχρονη εταιρία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πιθανή μερική ή ολική καταστροφή της υποδομής της και να έχει σχέδιο για το πόσο γρήγορα θα επανακτήσει τη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών της. Μια επιχείρηση που θέλει να έχει εξασφαλισμένη την επιχειρησιακή της λειτουργία έναντι καταστροφής, θα πρέπει να έχει απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

  • Ποια είναι η κρίσιμη υποδομή μου που θα πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη;
  • Πόσο γρήγορα πρέπει να ανακτήσω την επιχειρησιακή μου λειτουργία μετά από μια καταστροφή;
  • Ποια είναι η αποτελεσματική λύση για να επιτευχθεί η αποκατάσταση αυτή;

  Το DRaaS προσφέρει πόρους και αντίγραφα δεδομένων σε απομακρυσμένους χώρους (CyanoCloud) σε σχέση με το σημείο καταστροφής και έτσι μια εταιρία, εύκολα και γρήγορα, μπορεί να ανακτήσει τη λειτουργία της σε πολύ γρήγορο χρόνο, με ασφάλεια και για όσο διάστημα απαιτηθεί.

   

  Cyano Cloud Disaster Recovery as Service (DRaaS) – Εξασφαλίστε την συνεχή λειτουργία της επιχείρησής σας

  Πρέπει να είστε πάντα προετοιμασμένοι για μια καταστροφή. Η Disaster Recovery as a Service (DRaaS) υπηρεσία της Dataways είναι μια ισχυρή λύση που εξασφαλίζει την επιχειρησιακή συνέχεια της κρίσιμης υποδομής και των εφαρμογών της επιχείρησής σας σε περίπτωση καταστροφικής αποτυχίας.

  Η υπηρεσία μπορεί να προετοιμαστεί και να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του σχεδίου DR μιας εταιρίας και μπορεί να λάβει υπόψη τον ακριβή εξοπλισμό και τις εφαρμογές που λειτουργούν στην εταιρία αυτή και πρέπει να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στην υποδομή Cloud του Cyano σε περίπτωση καταστροφικού συμβάντος.

  Η υπηρεσία μας βασίζεται στη σουίτα VeeamHighAvailability, η οποία παρέχει τα εργαλεία και το πλαίσιο για Offsite Disaster Recovery. Οι λειτουργίες είναι πλήρως δυναμικές και μπορούμε να επιτύχουμε RTO 10 λεπτών έτσι ώστε να μπορείτε σχεδόν άμεσα να ξεκινήσετε ξανά να εργάζεστε πάνω στις κρίσιμες εφαρμογές σας σε περίπτωση απόφασης για DR. Η HAaaS κονσόλα διαχείρισης (Portal Access) της Dataways επιτρέπει στον πελάτη την δυνατότητα να διαχειρίζεται, να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για τη χρήση της υπηρεσίας.

  Η ομάδα των υψηλά καταρτισμένων και έμπειρων μηχανικών της εταιρίας μας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στην προετοιμασία της υπηρεσίας και να σας παρέχει συνεπή, αποδοτική και υψηλής ποιότητας υποστήριξη όποτε και όπου θελήσετε.

   

  Cyano Disaster Recovery as a Service (DRaaS) Key Features;

  Υψηλή διαθεσιμότητα: Καμία εταιρεία δεν είναι σε θέση να προβλέψει εάν και πότε μπορεί να συμβεί μια καταστροφή. Αλλά αν συμβεί κάποια, πόσος χρόνος είναι αποδεκτός μέχρι να ξαναλειτουργήσει σωστά η επιχείρησή σας; Με το CyanoDRaaS, είναι δυνατό για μια εταιρεία να επανέλθει λειτουργικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

  Ευελιξία: Με το CyanoDRaaS μια επιχείρηση έχει την ευελιξία να είναι πλήρως προετοιμασμένη για διαφορετικά καταστροφικά γεγονότα, όπως: αποτυχία των servers, καταστροφές που προκλήθηκαν από τον άνθρωπο, απώλεια ισχύος ή πρόσβασης στο κτίριο της και πολλά άλλα.

  Ασφάλεια: Αποθηκευμένα στην κορυφαία και αξιόπιστη υποδομή του CyanoCloud τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, κρυπτογραφημένα και δεν είναι επιρρεπή σε τυπικές απειλές από επιθέσεις hackers, φυσικές καταστροφές και σφάλματα χρηστών. Τα επιχειρησιακά δεδομένα και πόροι της επιχείρησής σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στα Data Centers μας, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και συμμορφώνονται πλήρως με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για φυσική και πληροφοριακή ασφάλεια (BS 7799 / ISO 27001). Η Dataways, είναι επίσης πιστοποιημένη για το Cyano Cloud με το πρότυπο ISO 27001: 2013.

  Οικονομία: Το CyanoDRaaS απαιτεί ελάχιστους λειτουργικούς πόρους από μια επιχείρηση. Είναι σημαντικά λιγότερο δαπανηρό από το κόστος server, tapedrives, IT εργατικού δυναμικού ή / και άλλων στοιχείων που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας λύσης DR σε ένα κατάλληλο απομακρυσμένο περιβάλλον.

   

  Γιατί Cyano Disaster Recovery as a Service (DRaaS);

  Στο σύγχρονο ολοκληρωμένο σχεδιασμό των επιχειρήσεων είναι πλέον απαραίτητο να λαμβάνεται υπόψη και η περίπτωση αντιμετώπισης σοβαρών καταστροφών που μπορούν να επηρεάσουν ή και να διακόψουν τη λειτουργία τους με πιθανές σημαντικές συνέπειες για το μέλλον τους.

  • Η υπηρεσία είναι βασισμένη πάνω στη πλέον υπερσύγχρονη υποδομή χρησιμοποιώντας το καλύτερο προμηθευτή τεχνολογίας για λύσεις DisasterRecovery.
  • Η εταιρία μας παρέχει άμεση και προσωποποιημένη υποστήριξη μέσα από μια έμπειρη ομάδα για να είναι απόλυτα εξασφαλισμένος ο κάθε τελικός μας πελάτης.
  • Με μεγάλη εγκατεστημένη βάση το CyanoDRaaS είναι μια λύση που λειτουργεί ήδη σε πολλούς πελάτες μας.
  • Η Dataways έχει υπό την εποπτεία της την λειτουργία και τον έλεγχο του συνόλου της υπηρεσίας.

  Με την κορυφαία υποστήριξη πελατών που ξεχωρίζει την εταιρία μας από τον ανταγωνισμό, η ομάδα των έμπειρων μηχανικών μας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει για την βέλτιστη οργάνωση της υπηρεσίας και να σας παρέχει συνεπή και αποτελεσματική υποστήριξη, υψηλής ποιότητας όπου αυτή χρειαστεί.

  Οι υποδομές της Dataways σχεδιάστηκαν ειδικά για την παροχή managed services και λειτουργούν υπό την εποπτεία ομάδας έμπειρων μηχανικών με μοντέλο 24x7x365.

  Η ομάδα των μηχανικών είναι εξειδικευμένη και διαπιστευμένη σε πολλά επίπεδα όπως Database engineers, Cisco certified network engineers (CCNA’s, CCNP’s), Unix/Linux experts, Citrix και VMware certified engineers. Οι υπηρεσίες Cyano προσφέρονται με μορφή clear non-overbooking σε υποδομή υψηλής απόδοσης/διαθεσιμότητας και με συνεχή παρακολούθηση.

  Η Dataways συνεργάζεται με του μεγαλύτερους κατασκευαστές και είναι σε θέση να σας προτείνει διάφορες λύσεις ώστε να επιτύχετε αυτή την ανάγκη, του off-site data backup, ανάλογα με το Disaster Recovery Policy που έχετε. Τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή στις υποδομές Cyano και μπορείτε να τα ανακτήσετε όποτε παραστεί η ανάγκη.

  Η Dataways είναι Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) με πολυετή εμπειρία και σε συνδυασμό με την εξαιρετική υποδομή μας, μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρησή σας την πλέον σύγχρονη προστασία των δεδομένων και των εφαρμογών της.

  --

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας: sales@dataways.gr.

  Μπορείτε επίσης να ακολουθείτε τα νέα και τα events της εταιρίας μας στα κανάλια μας στο LinkedIn και στο Facebook.

  LinkedIn | Facebook

  #business #dataways #clous #DRaaS