Κατεβάστε το E-book

*Κάνοντας κλικ για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας θα είναι διαθέσιμα για επεξεργασία από την ομάδα της Dataways. Μάθετε περισσότερα για τους όρους χρήσης της σελίδας μας εδώ.

Οι επιθέσεις ηλεκτρονικού “ψαρέματος” ή αλλιώς phishing εξελίσσονται συνεχώς και είναι ζωτικής σημασίας για τους οργανισμούς να παραμείνουν μπροστά από τους επιτιθέμενους.

Στο e-book “Phishing for Dummies” θα βρείτε έναν ολοκληρωμένο οδηγό που παρέχεται από τους συνεργάτες μας στη Cisco. To e-book αυτό, εμβαθύνει στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο του phishing, εξερευνώντας τις νέες απειλές και τις τάσεις που διαμορφώνουν τις τακτικές των επιτιθέμενων. Από τα τρωτά σημεία των υποδομών έως τα κενά στην εκπαίδευση, αποκαλύπτει τις αδυναμίες που θέτουν τους οργανισμούς σε κίνδυνο.

Επιπλέον θα βρείτε στρατηγικές για την ενίσχυση της άμυνας σας και τον αποτελεσματικό μετριασμό αυτών των απειλών.

Dataways | Ο μεγαλύτερος Cisco Managed Security Provider στην Ελλάδα

Σαν εξειδικευμένος συνεργάτης κυβερνοσφάλειας και σε συνεργασία μας σαν Managed Security Service Provider (MSSP) με τον μεγαλύτερο vendor λύσεων cyber security παγκοσμίως, τη Cisco, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε συνδρομητική μορφή ένα ευρύ φάσμα ICT υπηρεσιών που καλύπτουν την περίμετρο, την πρόσβαση, το εταιρικό email, τους χρήστες, τερματικές συσκευές καθώς και τη σύνδεση με το διαδίκτυο.

Η κυβερνοασφάλεια δεν είναι απλώς μια υπηρεσία, αλλά μια δέσμευση για τη διασφάλιση του ψηφιακού σας μέλλοντος.

→ Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες Cyber Security της εταιρίας μας εδώ.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών cybersecurity της εταιρίας μας για να διαμορφώσετε το δικό σας πλαίσιο εταιρικής κυβερνοασφάλειας εδώ.

Close menu